Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2023 02:30:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equipaments
De l'A a la Z

Equipaments - De l'A a la Z

Identificació

Biblioteca Montserrat Roig

La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.

Consulta els horaris

Planta baixa

 • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
 • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
 • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

 • Recepció i informació.
 • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
 • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

 • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
 • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
 • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

 • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

Icona per accedir al facebook de la biblioteca en una nova finestra del navegador      Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca en una nova finestra del navegador     Icona per accedir al bloc de la Biblioteca en una nova finestra del navegador  

Situació

C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Agenda

 • 29/09/2023 18:00
  TÍTOL: "El cine de Bigas Luna: pintura e imagen, del negro al rojo"

  A CÀRREC DE: José Luis Subías

  COMENTARIS: Entrada lliure. Per a tots els públics.
  Homenatgem a Bigas Luna en el desè aniversari de la seva mort, un dels directors més innovadors dins del panorama del cinema espanyol. Una anàlisi comparativa de dues de les etapes més rellevants de la seva filmografia que ens traslladaran del negre al vermell.
  El negre l'utilitzarà per pintar el postfranquisme. Títols com ¿Bilbao¿ (1978), ¿Caniche¿ (1979) o ¿Angustia¿ (1987) es nodreixen de l'ambient d'una Espanya fosca. Imatges impregnades de tèrbols vapors de densa atmosfera, configurades a través d'una il·luminació a base de clarobscurs estaran d'acord amb l'obscurantisme de la pintura de Goya, de ombrívola paleta, de negres profunds i de macabres o angoixosos temes.
  El vermell serà el protagonista de la seva segona trilogia, composta per films com ¿Jamón, jamón¿ (1992), ¿Huevos de oro¿ (1993) i ¿La teta y la luna¿ (1994). Realitzats durant el període socialista quan aquest apostava per una Espanya més moderna en defensa d'un cinema d'autor que l'endinsés al mercat internacional.
  Bigas Luna ens mostra el despertar de l'Espanya profunda mitjançant una reinterpretació postmoderna de tradicions i costums. Tons saturats, més dinamisme i una certa alegria continguda aparten el vermell de l'hermetisme del negre amb clares referències a la cultura ibèrica com a centre d'atenció d'un món eròtic, sensual i surrealista.

  ORGANITZA: Biblioteca Montserrat Roig
Veure tots els esdeveniments
Salta a la part superior