Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2023 23:41:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Catàleg de tràmits

Seu electrònica - Catàleg de tràmits

Tràmits d'entitats

Dades informatives

Registre de persones suplents per formar part de les meses de la consulta ciutadana sobre el Soterrament

La consulta ciutadana consisteix en escollir i votar el millor dels tres projectes finalistes del concurs internacional de projectes sobre com urbanitzar la superfície alliberada per al soterrament de les vies del tren, així com decidir de quina forma es vol preservar la memòria de l’actual estació.

Aquesta consulta per votar es celebrarà del 8 al 21 de novembre de forma telemàtica. També es podrà realitzar el vot de forma presencial el dia 21 de novembre, en un dels 10 punts de votació ubicats pel municipi.

Aquests 10 punts de votació tindran cadascun d’ells una mesa de consulta formada per 3 membres: el president i dos gestors.

El dia 14 d’octubre es realitzarà el sorteig dels membres d’aquestes meses de consulta sobre el cens total.  Així mateix,  s’elaborarà un registre de veïns i veïnes que vulguin formar part d’aquestes meses com a suplents. 

Com es fa?

Les persones interessades en ser suplents a les meses de votació de la consulta, cal que omplin el formulari amb les seves dades personals pels següents mitjans:

  • Realitzant la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina.
  • Presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari de 8 a 20h.
  • Telefònicament en el número d'informació municipal 93.685.80.01, en horari de 8 a 20h.
  • En algun dels esdeveniments  institucionals previstos  en l’agenda de soterrament que es realitzaran al carrer del dia 28 de setembre fins el dia 25 d’octubre.

Qui ho pot demanar?

Tota persona, major d’edat, que consti al cens de Sant Feliu de Llobregat.

Quan es pot fer?

Des del 28 de setembre fins al 25 d’octubre, ambdós inclosos.

Documentació que cal

No cal aportar documentació, només indicar el número de DNI, NIE o Passaport, la data de naixement, un mòbil de contacte i, opcionalment, un correu electrònic.

Termini de resolució

El dia 4 de novembre la comissió de seguiment designarà els membres definitius de les meses i també s'assignaran 3 persones suplents per a cadascun dels 10 punts de votació.
Les persones assignades com a suplents a les meses, seran informades per mitjà d’un SMS de a quin punt de votació hauran de personar-se per la jornada de votació presencial, que serà el dia 21 de novembre a les 08:30h.

Òrgan responsable de resolució

La Comissió de Seguiment.

Altra informació d'interès

Els titulars de les meses que no vulguin assistir com a membres s’hauran de pronunciar i renunciar formalment. Tot i així, si el titular no es pronuncia però assisteix a la mesa, el dia 21 de novembre a les 08.30 hores al seu punt de votació, el suplent haurà de marxar.

Ubicació dels punts de votació:

Tramitació en línia

DisponibilitatTítoldataIniciTramitaciodataFiTramitaciodatesdisponibilitat
Fora de terminiRegistre de suplents
Salta a la part superior