Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/04/2024 18:07:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Esports

Directori de Serveis - Esports

Dades informatives

Jocs Escolars esportius

Programa que s'organitza des del Departament d'Esports amb la col·laboració dels diferents consells esportius de la zona. Hi participen infants i joves de 6 a 18 anys. Les competicions es fan els dissabtes al matí.

Per poder participar-hi cal adreçar-se a les AMPA dels diferents centres escolars on es fan activitats esportives.

Al web del Consell Esportiu del Baix Llobregat podeu consultar tota la informació (reglaments, categories, calendaris, classificacions...) dels diferents esports individuals i d'equip.

Horari

Consulteu la graella d'activitats del cap de setmana

Telèfon
936858029
Fax
936856135
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Horaris: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimarts i dimecres, de 17.15 a 19.30 h. Lloc: Pavelló Municipal Andrey Xepkin (c/ Mataró, s/n)

Més informació:

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va posar en marxa el curs 2013-2014 en tots els esports d’associació i en les categories d’educació infantil, prebenjamina, benjamina i alevina (des d’educació infantil fins a 6è de primària) un nou model d’esport en edat escolar: Juga Verd Play.

Aquest nou model té com a finalitat educar en els valors mitjançant l’esport i pretén fer un canvi i apostar per una alternativa original i trencadora. Així, un dels trets més innovadors del model és el canvi en el sistema de puntuació. I és que la puntuació es fruït de l'avaluació que fan de la competició tots els agents implicats (àrbitres, dinamitzadors de joc, pares i mares, entrenadors i delegats o tutors de grada).

Salta a la part superior