Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 22:00:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Mitjans de comunicació municipals

L'Ajuntament informa la ciutadania sobre la gestió municipal i, en general, sobre l’activitat a la ciutat a través de diferents canals de comunicació.

  • Web municipal. El web de l’Ajuntament disposa d’un espai d’actualitat que s’actualitza a diari i que recull les principals notícies de la ciutat, amb fotografies dels fets i declaracions dels protagonistes.
  • Ràdio Sant Feliu: Coneix tota la informació de Ràdio Sant Feliu des del seu web! Podràs escoltar la ràdio en directe, veure la graella de programes, escoltar el teu programa preferit a la carta, escoltar els últims podcasts i molt més.
  • Butlletí digital: L’Ajuntament envia tots els dijous per correu electrònic un butlletí de notícies amb les principals informacions de la ciutat. El butlletí inclou també l’agenda d’activitats de la setmana. Per rebre el butlletí cal donar-se d’alta com a subscriptor. La recepció del butlletí és gratuïta.
  • El Butlletí: Publicació en paper de periodicitat trimestral de la qual s’imprimeixen 19.000 exemplars que es distribueixen a tots els domicilis de la ciutat. La revista informa de l’activitat municipal i recull també notícies sobre l’actualitat local en tots els àmbits. A més, inclou un espai on els portaveus dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament publiquen articles d’opinió.
  • On Anem: Agenda impresa que recull mensualment totes les activitats de la ciutat. S'edita en PDF i s'imprimeixen 3.000 exemplars que es distribueixen en diferents equipaments municipals.
  • Xarxes socials: L’Ajuntament té presència en les xarxes socials InstagramFacebook, TwitterLinkedInYouTube i Blogger/Wordpress, a través de les quals es comunica amb la ciutadania sobre diverses qüestions. A part dels comptes genèrics de l’Ajuntament, hi ha també comptes específics de departaments o serveis com ara Ràdio Sant Feliu, Joventut o Sant Feliu Innova.
Telèfon
936858026
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Tots els serveis informatius de l'Ajuntament són d'accés lliure i gratuït per a tota la ciutadania.

Salta a la part superior