Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 09:59:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equipaments
De l'A a la Z

Equipaments - De l'A a la Z

Identificació

Biblioteca Montserrat Roig

La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.

Consulta els horaris

Planta baixa

 • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
 • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
 • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

 • Recepció i informació.
 • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
 • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

 • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
 • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
 • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

 • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

Icona per accedir al facebook de la biblioteca en una nova finestra del navegador      Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca en una nova finestra del navegador     Icona per accedir al bloc de la Biblioteca en una nova finestra del navegador  

Situació

C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Agenda

 • 05/03/2024 19:00
  Activitat emmarcada en la celebració del Dia Internacional de les Dones.
  Obrint camins es una tertúlia, moderada per Eva Rosas, en la que diferents professionals exposaran i compartiran les seves experiències i punts de vista entorn a la seva situació com a dones amb responsabilitat en els seus àmbits.

  Es tractarà d'una conversa planera i constructiva amb l'objectiu de visibilitzar les situacions i conflictes derivats d'una cultura i tradició masclista. També parlaran sobre les fites aconseguides i els passos que encara cal donar.

  El diàleg permetrà identificar actituds i situacions que com a societat tenim normalitzades però no tenen cap base ni social, ni econòmica, ni cultural per continuar mantenint-se.

  Participen:
  Francesca Prats: Professora i investigadora. Doctorada en Física per la UPC.
  Vanesa Ribas: Gestora cultural a la Sala Els Pagesos.
  Judit Espert: Presidenta del Fet a Sant Feliu.
  Mireia Ramos: Presidenta del CH St. Llorenç.

  Modera: Eva Rosas.

  Inscripció: Lliure accés.
 • 06/03/2024 18:00
  En aquest taller aprendrem a fer flors amb papers reutilitzats i papers de colors i també farem el test per plantar totes les flors que farem, tot plegat serà un bonic regal pel dia del pare.

  A partir de 3 anys.

  A càrrec de: Anna Nieto.
  Inscripció: Inscripció prèvia per telèfon o presencialment.
  Nombre màxim de participants: 15 infants a partir de 6 anys + 1 adult per infant.
 • 11/03/2024 19:00
  La història del Vietnam és de lluita contra els invasors. Dividit per guerres civils i en diversos moments atacat pels Song, Mongols, Yuans, Chams, Mings, Holandesos, Qings, francesos, japonesos i nord-americans, els vietnamites han aconseguit sobreviure a la història com a societat i país.
  Us convidem a visitar el nord de Vietnam per conèixer Hanoi, la Badia d'Ha Long i el Complex Turístic Ecològic Trang An.
  Descobrirem plegats paisatges sorprenents, una història aclaparadora i una gent única.

  A càrrec de: Joan Falcó.
  Inscripció: Entrada lliure.
 • 12/03/2024 17:30
  Acompanyats de la Judith Navarro i en un entorn acollidor i agradable compartirem moments de lectura plegats i descobrirem nous títols i nous models lectors que podrem gaudir en família.

  A càrrec de: Judith Navarro
  Inscripció: Places limitades amb inscripció prèvia al club.
 • 13/03/2024 19:00
  Inaugurem unes noves trobades pels amants de la lectura i la filosofia. Cada segon dimecres de mes, llegirem un llibre i el comentarem amb en Pere Ruiz.

  A la sessió inicial comentarem el llibre Un mon comú de Marina Garcés. «Pensar, avui, torna a ser una aposta contra la depressió. Una forma d'alegria que no s'enganya ni vol enganyar. Que s'atreveix a no saber per aprendre novament i que parteix de la convicció que un món comú no és el món que reconeixem com a nostre, sinó el món que no acaba amb nosaltres. Les millors lluites són les que no acabarem nosaltres. Les millors històries, les que altres continuaran».

  A càrrec de: Pere Ruiz.
  Inscripció: Places limitades amb inscripció prèvia al club.
  Nombre màxim de participants: 15.
Veure tots els esdeveniments
Salta a la part superior