Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 04:13:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equipaments
De l'A a la Z

Equipaments - De l'A a la Z

Identificació

Centre Cívic Les Tovalloles

Telèfon
936858027
Horari
De dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h i de 15:30h a 21:30h - Dissabtes, de 10:00h a 13:30h i de 15:30h a 20:00h Diumenges, de 10:00h a 13:30h

El Centre Cívic Les Tovalloles suposa la culminació d'una de les actuacions més importants del Projecte d'Intervenció Integral als barris de la Salut i Can Calders que es va iniciar l'any 2006.

És un equipament cultural multifuncional i intergeneracional que serveix de punt de trobada dels veïns i veïnes i de les entitats dels barris de La Salut i Can Calders. Un espai que potencia els vincles socials a través d'activitats de difusió cultural, cursos de formació o altres propostes de foment de la creació i d'educació en el lleure.

Serveis i usos:

Disposa de leds per a la seva major eficiència lumínica, baix consum energètic i per l'estalvi econòmic que suposen.  

És un edifici adaptat i accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

  • Servei Local de Català i Centre de Normalització Lingüística: Ofereixen cursos de català i serveis d'assessorament lingüístic.
  • Espais per a joves i infants: El Club d'Esplai Diversitat Lúdica compta amb aules taller per fer la seva activitat d'educació en el lleure. El porxo exterior permet fer activitats a l'aire lliure.
  • Espais per a entitats: Diverses associacions dels barris de La Salut i Can Calders comparteixen dues sales de reunions i les dues sales d'entitats que hi ha a la planta baixa.
  • Noves tecnologies: Té una aula dotada amb equipament informàtic per a la realització d’activitats en l’àmbit de la tecnologia i la innovació. Wi-fi gratuït a tot l'edifici i en els espais exteriors.
  • Gent gran: Disposa d’un espai de trobada amb taules i cadires per al descans, la lectura o la realització de tallers i altres activitats.
  • Sala d’actes: Amb una capacitat per a 250 persones possibilita la celebració de tota mena d’esdeveniments oberts a la ciutadania. És un espai polivalent i flexible, que es pot subdividir en zones de menor mida.
  • Aules d’estudi: Servei perquè els i les estudiants tinguin un espai on estudiar o fer treballs.
  • Cessió d’espais: L’equipament compta amb sales que es lloguen a entitats o particulars.
  • Autoservei de cafeteria.

Situació

Ra. Salut 0007 BX (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Vídeo

Vídeo model 3D

Salta a la part superior