Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 16:21:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Gent gran

Directori de Serveis - Gent gran

Dades informatives

Serveis Bàsics d'Atenció Social (SBAS)

Són equips formats per professionals del treball social i l'educació social, que faciliten informació sobre els recursos socials i les prestacions disponibles, assessoren i orienten en relació als problemes que afecten les persones i llurs famílies i promouen la superació de les dificultats que puguin tenir potenciant llur autonomia.

Els SBAS treballen en xarxa amb els diferents serveis de la ciutat i amb les associacions i entitats que configuren el teixit social del municipi per promoure, dissenyar i desenvolupar iniciatives, projectes i programes comunitaris.

 

Atenció social en situacions de vulnerabilitat

Acompanyar a aquelles persones i/o famílies en situació de desavantatge social relacionades en la cobertura de les seves necessitats bàsiques: alimentació, salut, pobresa energètica, habitatge...

 

Atenció a famílies, infància i adolescència

Acompanyar a aquelles famílies que presenten dificultats socials i educatives que requereixen d'una intervenció especialitzada i seguiment.

 

Projecte d'inclusió social: Servei d'atenció gratuïta d'aliments

 

Servei que proporciona aliments, gratuïtament i de forma temporal, a persones i famílies en situació de pobresa o en risc d'exclusió social.

 

 

 

Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Els serveis estan adreçats a la ciutadania en general i cal sol·licitar-los demanant cita prèvia de forma presencial o telefònicament a:

Salta a la part superior