Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 15:06:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Gent gran

Directori de Serveis - Gent gran

Dades informatives

Programa d'activitats físiques per a persones adultes i gent gran

Programa de salut que pretén aconseguir el nivell més elevat de benestar físic, mental i social entre les persones adultes i gent gran. L'objectiu principal és crear hàbits que influeixin sobre la salut i la qualitat de vida a través del desenvolupament de les qualitats físiques bàsiques, compensant les activitats sedentàries pròpies de l'activitat diària.

El programa vol millorar els components de condició física saludable a diferents nivells: morfològic, muscular, cardiorespiratori, metabòlic i motor mitjançant l'activitat física que es desenvolupa en totes les modalitats esportives adaptades per a persones adults i amb un component lúdic.

El programa el desenvolupen els tècnics del Complex Municipal de Piscines sota la supervisió dels tècnics del Departament d'Esports.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre les activitats, col·lectius als que van adreçades i franges horàries.

Horari

En funció de l'activitat.

Telèfon
936661444
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Al Complex Municipal de Piscines: de dilluns a divendres, de 6.30 a 22 h; dissabtes, de 8 a 21 h, i diumenges, de 9 a 15 h. A l'agost, de 9 a 21 h de dilluns a dissabte, diumenges, tancat. Festius, segons calendari anual.

Documentació que cal portar per donar-se d'alta: fotocòpia del DNI i fotocòpia de la pàgina amb el número de compte de l'entitat bancària.

Cal pagar en efectiu o amb targeta la matrícula i la primera mensualitat. A partir d'aquest moment les quotes aniran domiciliades.

Properament estarà en marxa la inscripció en línia a www.elcomplex.cat.

Més informació:

Al següent enllaç podeu trobar els  al complex municipal de piscines

Salta a la part superior