Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 09:38:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Programes de formació i ocupació

L'Ajuntament realitza programes de formació i treball amb diferents característiques adreçats a col·lectius específics.

Programa Joves per a l’Ocupació

Projecte innovador de formació que té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat, facilitar la inserció laboral i fomentar el retorn al sistema educatiu de les persones d'entre 16 i 25 anys desocupades.

El programa combina accions d’orientació, tutorització, formació en determinades ocupacions, pràctiques no laborals en entorns no productius i preveu l’adquisició d’experiència professional en el mercat de treball, mitjançant contractes laborals en empreses.

El programa també preveu l’acompanyament de les persones que vulguin tornar a estudiar per obtenir el títol de graduat en ESO o preparar-se per a l’accés a cicles de grau mitjà.
 

Fem ocupació per a joves

Té com a finalitat la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, en situació d'atur, amb manca de qualificació especialitzada, i prioritàriament amb experiència professional.

Les actuacions ocupacionals a desenvolupar en el marc del Programa són: prospecció i assessorament d'empreses, orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, formació vinculada al contracte de treball i experiència professional mitjançant contracte laboral.
 

Programes Integrals

En el marc d'iniciatives de la Unió Europea, programes integrals ofereix al jove, d'entre 20 i 29 anys, un servei continuat i a mida d'orientació, tutorització, formació i acompanyament a la inserció amb l'objectiu que el jove obtingui una sortida ocupacional o educativa al finalitzar el projecte.

La formació específica que s'ofereix des d'aquest programa és el curs d'Atenció al client i comunicació 2.0.


Dispositius d’inserció (Treball als barris)

En el marc del projecte Treball als barris es preveu la realització de cursos de formació adreçats a persones desocupades, preferentment residents als barris de Can Calders i La Salut.

Aquests cursos inclouen una formació professionalitzadora en determinats àmbits professionals, així com un període de pràctiques formatives en empreses.

També es fan accions d'orientació en grup i individuals per elaborar itineraris personalitzats d’ocupació i per a la recerca de feina.

Preu
0€ : Els programes estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).
Horari

En funció de les diferents accions.

Telèfon
936850898
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Aula Sant Feliu (ctra. Sànson, 74).

Centre Can Maginàs (c. Hospitalet, 25).

Més informació:

Els programes estan subjectes a l’aprovació anual del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Un cop aprovats es fan sessions informatives per formalitzar la inscripció i iniciar el procés de selecció de participants. 

Llocs on es realitza

Salta a la part superior