Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/09/2023 17:19:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Els establiments de La Rosa es connecten

L'Ajuntament habilita el servei Connecta Comerç Sant Feliu de La Rosa, un programa intern perquè els comerços participants en la iniciativa trobin el que busquen i s'abasteixin localment.

Ja es pot comprar per Internet mitjançant Roses

Ja és possible utilitzar la moneda local de Sant Feliu per a realitzar compres online. L'Ajuntament ha desenvolupat el programari que permet integrar La Rosa com a forma de pagament en els negocis online dels comerços.

Formació per a empreses: Crea les teves campanyes d'e-mail màrqueting (Newsletter)

Nova formació virtual en Creació i Gestió Empresarial, en aquest cas centrada en les possibilitats de les newsletters en les estratègies de promoció d'empreses i emprenedors/res. Serà dijous, 28 de setembre, de 15 a 18h.

L'Aula Sant Feliu tanca temporalment per obres

Els serveis de formació es prestaran al centre Can Maginàs mentre duri l'actuació. El Centre de Formació de Persones Adultes Mestre Esteve, ubicat a la segona planta, no es veurà afectat per les obres de condicionament de l'edifici

Curs de "Com ser seleccionat/ada a Infojobs"

Cerques feina? Utilitzes Infojobs? Aquest formació t'interessa. Un curs de cinc hores dividit en dos dies (dimarts 26 i dimecres 27 de setembre) per treure tot el profit a un dels portals de feina més emprats. Es farà en format virtual. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior