Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2024 05:18:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Residus i medi ambient

Directori de Serveis - Residus i medi ambient

Dades informatives

Oficina de Serveis Ambientals (OSA)

L'Oficina de Serveis Ambientals (OSA) dinamitza, coordina i fa el seguiment de les polítiques ambientals locals. És un espai obert a la ciutadania i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat. Ofereix serveis adreçats a la ciutadania, així com serveis per a les entitats.

Serveis a la ciutadania:

  • Punt d’informació i assessorament sobre qüestions mediambientals i de sostenibilitat quotidianes i sobre opcions per contribuir a la millora de l’entorn i a l’estalvi de recursos (aigua, energia, gestió de residus).
  • Programació d’activitats entorn les temàtiques ambientals (energia sostenible, entorn natural, mobilitat sostenible, reducció de residus, etc.).

Serveis a entitats i associacions:

  • Suport econòmic en projectes singulars i iniciatives a favor del medi ambient, a través d'una línia de subvencions a entitats.
  • Assessorament personalitzat per tal de fer que les entitats siguin més sostenibles.
  • Informació sobre ajudes existents per desenvolupar projectes de millora del medi ambient.
  • Recursos específics (pedagògics, materials, infraestructurals) destinats a fer més sostenibles les activitats de les entitats. 

Així mateix,

  • Els centres educatius poden participar del programa Escoles + sostenibles de Sant Feliu, que proposa un procés adaptat a les necessitats i ritmes de cada centre, per tal d'unir esforços i trobar estratègies comunes per avançar cap a la sostenibilitat a l’escola.
  • Oferim a les empreses i activitats comercials assessorament i informació pel que fa a normativa ambiental municipal, bones pràctiques i subvencions, per tal de potenciar una activitat econòmica més sostenible.

     

Horari

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Telèfon
936858020
Més informació:

Xarxes socials:

 Estem a Feacebook! Estem a Twitter!

Salta a la part superior