Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 15:12:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Ràdio Sant Feliu

Ràdio Sant Feliu és l'emissora municipal de la ciutat, que emet a través del 105.3 FM, d'internet i del canal de youtube municipal, amb la vocació de ser un servei públic. La pots escoltar a través d'Internet, bé sigui de manera síncrona o asíncrona, a través dels podcast. Part de la programació de Ràdio Sant Feliu també es pot veure en vídeo a través del canal de youtube.

Com a mitjà de comunicació local, l'objectiu de l'emissora és oferir a la ciutadania una programació basada en la proximitat, és a dir, prioritzant en els continguts la informació sobre tot el que passa a Sant Feliu.

La programació inclou tant programes de producció pròpia com d'altres que s'emeten des de La Xarxa, plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local, de la qual Ràdio Sant Feliu en forma part.

Entre els programes, destaca "El Magazín de Ràdio Sant Feliu" i l'informatiu "105.3 Notícies" i els mensuals "Mirada Política", "21 electes" i "L'Alcaldessa respon", espai de periodicitat mensual en què l'alcaldessa de la ciutat respon en directe les preguntes de la ciutadania des de l'estudi de Ràdio Sant Feliu.

Horari

L'emissora emet les 24 hores del dia.

Telèfon
936666985
Més informació:

Conegui tota la informació de Ràdio Sant Feliu des del seu web: podreu escoltar la ràdio en directe, veure la graella de programes, escoltar el vostre programa preferit a la carta i els últims podcasts i molt més.

Podeu seguir tota l'actualitat d'aquest mitjà a través de les xarxes socials:

Alguns dels continguts que emet Ràdio Sant Feliu també es comparteixen amb el web de l'Informatiu Comarcal del Baix Llobregat

Llocs on es realitza

Salta a la part superior