Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/06/2024 22:52:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Treball, economia i empresa

Directori de Serveis - Treball, economia i empresa

Dades informatives

Programes de formació i ocupació

Programes de formació i ocupació

L'Ajuntament realitza anualment programes de formació i treball de diferents característiques adreçats a col·lectius específics per a millorar la seva ocupació. Per a més informació de qualsevol d’ells podeu dirigir-vos al Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet, 25, Sant Feliu), trucar al 93 685 07 83 o escriure a promocioeconomica@santfeliu.cat.

Treball als Barris

El programa Treball als Barris està adreçat a les persones que viuen als Barris de la Salut i Can Calders i ofereix accions per afavorir la seva inserció sociolaboral i millorar la seva ocupabilitat i la seva qualificació professional mitjançant sessions individuals, formacions anuals orientades a l’ocupació i plans d’ocupació.

Treball als Barris és una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE.

Programa 30Plus

El programa 30Plus té com a objectiu afavorir l'ocupabilitat de persones en situació d'atur de 30 i més anys (tindran prioritat persones aturades de llarga durada i majors de 45 anys) mitjançant contractacions amb una durada mínima de 6 mesos i reforçades amb accions de formació i seguiment. Aquest programa posa a l'abast de les empreses un seguit d'avantatges també econòmiques.

El Programa 30Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Programa Orienta

El Programa Orienta és un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció. El seu objectiu és millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció de persones demandants d’ocupació i treballadores en situació de precarietat laboral mitjançant accions d'orientació per a l'ocupació, coneixement de l'entorn productiu o jornades de prospecció del mercat de treball.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Programa Suport a l’Ocupació Juvenil

El programa Suport a l’Ocupació Juvenil va dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys amb l’objectiu de promoure i mantenir la seva continuïtat formativa així com acompanyar-los/les en el trànsit cap al mercat laboral. L'actuació d'orientació es desenvolupa mitjançant sessions informatives grupals o individuals, participació en fires i salons especialitzats o mitjançant xerrades i accions de difusió.

El programa Suport a l’Ocupació Juvenil està promogut i impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançat per FSE Plus de Catalunya 2021-2027.

Fes clic aquí per seguir l’actualitat de tots aquests programes

Salta a la part superior