Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 22:42:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Associacionisme i participació ciutadana

Directori de Serveis - Associacionisme i participació ciutadana

Dades informatives

Entrevista amb l'alcalde per Internet

L'entrevista a l'alcalde per Internet obre una via de comunicació directa amb l'alcalde, que permet realitzar consultes, plantejar qüestions i donar opinions sobre el funcionament del municipi.

D'aquesta manera s'ofereix una possibilitat per prendre els pols a la ciutadania i així poder portar a terme les mesures adequades per millorar el benestar de tots els veïns i veïnes que compartim aquest espai. 

Horari 

L'entrevista a l'alcalde per Internet es fa sempre en línia entre les 19 i 21 h del dimarts següent a la celebració del ple municipal ordinari, el qual es realitza sempre l'últim dijous de cada mes.

La sessió s'obre el divendres anterior a les 9 h, i a partir d'aquest moment ja s'admeten preguntes. Per tal de garantir que l'alcalde les pugui respondre totes es limita a 40 el nombre de preguntes admeses fins a les 19 h del dimarts. Durant la sessió en línia no hi ha límit d'admissió de preguntes.

Més informació:

La participació en l'entrevista amb l'alcalde comporta l'assumpció de les normes següents:

  1. Les preguntes s'han de fer amb respecte. Els missatges no poden ser redactats amb voluntat d'ofendre ni utilitzar llenguatge groller. No es poden fer declaracions calumnioses amb voluntat d'incitar a l'odi racial, contràries a la legislació vigent o a la Declaració Universal dels Drets Humans.
  2. L'alcalde es compromet a llegir les preguntes i respondre-les durant la sessió en línia dels dimarts, de 19 a 21 h, i es reserva el dret d'acceptar-les o no en funció de si procedeix amb el contingut i els objectius establerts de la sessió i si compleix amb la norma número 1.
  3. L'Ajuntament en cap cas és responsable del contingut dels missatges de les persones usuàries, o de qualsevol acció subsegüent presa com a resultat d'aquests missatges. Totes les declaracions fetes en les sessions reflecteixen només el punt de vista de les persones autores, les quals són les úniques responsables del seu contingut.
Salta a la part superior