Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 03:11:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
De l'A a la Z

Directori de Serveis - De l'A a la Z

Dades informatives

Suport a l'Esport - ciutadans i entitats

L'Ajuntament vetlla per promoure l'esport en tots els àmbits de la ciutat i facilitar els mitjans per practicar-lo a fi que esdevingui una eina fonamental per a l'educació, la integració i la cohesió social. Alhora es pretén que l'esport contribueixi al desenvolupament complet i harmònic de la ciutadania i faci possible la seva formació integral, fet que afavoreix la consecució d'una millor qualitat de vida i més benestar social.

El Departament d'Esports treballa per apropar i garantir l'esport a tots els col·lectius del municipi: infants, joves, persones adultes i gent gran, sigui quina sigui la seva condició física o sector social, mitjançant la planificació de programes d'activitats; l'organització d'esdeveniments esportius tant escolars com federats; el foment de l'esport de lleure; el foment, la protecció i la regulació de l'associacionisme esportiu i el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat.

Telèfon
936858029
Fax
936856135
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Tot l'any, excepte el mes d'agost. De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 17 a 19.30 h. Lloc: Pavelló Municipal Andrey Xepkin (c/ Mataró).

Salta a la part superior