Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Aquest Nadal Tria Moneda Local

De  l'1 de desembre i fins al 29 de febrer s'activa la nova campanya de Nadal de bonificacions al consum de la moneda local La Rosa on podràs rebre fins a un màxim de 30 Roses per realitzar les teves compres al comerç local

 

Aquest Nadal, il·lumina Sant Feliu

Ajuntament, comerços i entitats es bolquen per fer realitat la màgia de les festes amb un programa d'activitats on hi tenen cabuda tant la tradició com noves iniciatives per a tota la família.

Sant Feliu s'adhereix a la campanya de PIMEC per reivindicar la importància del comerç i la restauració local

Un total de 40 establiments associats a la cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva s'han adherit a la campanya de PIMEC "Escolta el batec del teu comerç" amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Els Plans d'Ocupació inauguren Treball als Barris 2024

Els Plans d'Ocupació de Treball als Barris cerquen perfils d'auxiliar administratiu, oficial de paleta, oficial de pintor i peó. Les persones interessades han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball.

Networking i cloenda del programa "Role Models: Empreses en femení"

El programa "Role Models: Empreses en femení" arriba al seu final i vol celebrar-ho amb un networking amb totes aquelles persones que hi han participat. L'acte de cloenda, dilluns 4 de desembre a Sant Joan Despí.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera