Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/06/2024 21:15:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos per a la recerca de feina abril - juliol 2023

17/02/2023
Lectures: 699
Cursos per a la recerca de feina abril - juliol 2023

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Feliu ja té llesta la programació de formació per a la recerca de feina per al segon trimestre de 2023, fins a les vacances d'agost. Un total de 15 setmanes, de l'11 d'abril al 21 de juliol, en les que es realitzaran fins a 18 tallers relacionats amb competències transversals, les que deuen permetre a les persones participants millorar en el procés de recerca de feina. 

Entre d'altres, segueixen els cursos d'elaboració de currículum en Canva, d'aprofitament laboral de Linkedin, el que ajuda les persones candidates a encarar un procés de selecció per competències i el que repassa els elements clau per superar l'entrevista de treball. Aquests dos últims augmenten la seva durada de 2,5h a 5h atenent al suggeriment de les persones participants. 
 
A aquests se'ls hi sumen els programats en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i el suport de la Diputació de Barcelona. Fins a les vacances d'estiu, se celebraran seminaris específics de "Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat", d'"Speed Networking Talent: practica el teu discurs laboral i descobreix la persona reclutadora oculta", de "Gestió dels sabotejadors interns: Coaching ", "La meva vida en un minut (resum del currículum interessant)" o el que t'ajuda a identificar, desenvolupar i potenciar les teves competències. Alguns d'ells, per la seva complexitat, tenen una duració de fins a 12 hores i s'allarguen durant més d'un dia.

Les persones interessades en participar-hi i millorar així les seves competències, de manera totalment subvencionada, poden adreçar-se presencialment i reservar la seva plaça al Centre Can Maginàs, trucant per telèfon al 936850783 o escrivint a l'adreça slo@santfeliu.cat. Trobaran més informació a l'apartat de Formació per a la recerca de feina d'aquest web.
 

Documents relacionats:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior