Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/05/2024 04:17:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Benvinguda del curs d'Auxiliar de cuina per a col·lectivitats de Treball als Barris

05/03/2024
Lectures: 522
Benvinguda del curs d'Auxiliar de cuina per a col·lectivitats de Treball als Barris

Els dotze alumnes que la setmana vinent comencen el curs d'Auxiliar de cuina per a col·lectivitats de Treball als Barris han rebut avui al Centre Can Maginàs la benvinguda oficial per part de les tècniques del programa. Durant unes hores, han conegut les característiques específiques de l'edició 2024 d'un dels cursos amb millor percentatge d'inserció, doncs molts dels alumnes que el van cursar l'any passat estan treballant ara en alguna empresa del sector.

El curs comença dilluns vinent, 11 de març, a les cuines de l'escola Pau Vila del municipi. Seran en total 120 hores on, de la mà de Fundesplai, els alumnes aprendran a cuinar i adquiriran els coneixements oportuns per fer-ho però enfocats a menjadors escolars. Entre d'altres, es cursaran mòduls de manipulació i higiene alimentària, de PRL, d'equipament i maquinària de cuina, de tècniques culinàries, de menjadors escolars o de primers auxilis. 

A més, els alumnes comptaran amb 10 hores de formació i orientació laboral i la possibilitat de realitzar fins a 80 hores de pràctiques, que tindran lloc al mes de maig, un cop acabat el curs ordinari (30 d'abril).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior