Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2024 13:35:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La primera edició a Sant Feliu de la Fira de l'Ocupació 'Girafeina' supera les expectatives d'assistència

13/05/2024
Lectures: 1015
La primera edició a Sant Feliu de la Fira de l'Ocupació 'Girafeina' supera les expectatives d'assistència

Divendres 10 de maig es va celebrar en el marc de les Festes de Primavera la Fira de l'Ocupació 'Girafeina', que va superar segons fonts de l'organització totes les expectatives d'assistència. D'una banda, l'esdeveniment va comptar amb la participació de 19 empreses, tant de Sant Feliu com del Baix Llobregat, i de l'altra va aplegar un total de 500 persones assistents interessades en la formació i les oportunitats laborals. Entre aquestes, destaca la participació de diversos centres formatius, així com el CIFO de Sant Feliu, que va permetre a grups de joves de diferents instituts experimentar amb l'oferta formativa.

Els indicadors de participació revelen una diversitat demogràfica significativa: el 56% de les persones que hi van participar tenien 31 anys o més, mentre que el 44% restant eren menors de 30. Així mateix, el 62% provenia de Sant Feliu de Llobregat, mentre que el 38% restant residia a les rodalies. Entre les persones assistents, es va observar que el 83% es trobava en situació d'atur, mentre que el 17% ja tenia feina.

Durant el transcurs de la jornada es van realitzar un total de 420 entrevistes entre participants i empreses, amb un nombre final de 80 ofertes disponibles, algunes de les quals contemplaven diverses vacants. A més, es van organitzar diversos tallers que van contribuir a enriquir l'experiència de les persones que es van apropar a 'Girafeina', amb 2 sessions d'itineraris formatius on hi van participar 50 persones, i 2 tallers dedicats a la preparació de candidatures, amb 20 participants.

Empreses i assistents la valoració positiva rebuda tant per part de les empreses com dels participants, que han reconegut l'eficàcia i la importància d'aquesta iniciativa en la promoció de l'ocupació i la formació a la regió.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) posat en marxa per la Cámara de España i gestionat per la Cambra de Barcelona està cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons Socials Europeus i forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministeri de Treball i Economia Social.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior