Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/03/2023 03:09:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Dilluns 6 de febrer comencen les obres de reurbanització del carrer d'Agustí Domingo

31/01/2023
Lectures: 953
Dilluns 6 de febrer comencen les obres de reurbanització del carrer d'Agustí Domingo

Dilluns 6 de febrer s'inicien les obres de remodelació del carrer d'Agustí Domingo, concretament en el tram situat entre el carrer de Francesc Sáez i el passeig de Comte de Vilardaga. L'objectiu és resoldre els dèficits de l'espai públic en quant a xarxes de serveis i accessibilitat d'aquesta part del barri de Can Calders, de més de 1.100 metres quadrats. La intervenció dona així continuïtat a l'adequació que es va portar a terme en el primer tram d'aquest carrer situat entre Santa Creu i Francesc Sáez, desenvolupada en el marc de la Llei de Barris, tot seguint els criteris de secció de carrer i materials.

Aquesta actuació inclou l'eliminació de barreres arquitectòniques per tal d'accedir als habitatges i locals amb itineraris accessibles. També s'ampliaran les voreres, s'incorporaran elements de mobiliari urbà i vegetació, i es reduirà l'espai destinat a aparcament, en favor d'una major amplitud d'espai i qualitat per als vianants. Un altre dels punts destacats d'aquesta intervenció és la millora el drenatge del carrer que actualment és inexistent, així com la renovació de l'enllumenat.

Afectacions durant les obres

L'obra s'executarà en dues fases i tenen una previsió de 6 mesos segons el projecte. En la primera fase els treballs seran en la calçada i parcialment en la vorera riu, en la qual s'habilitaran passos per accedir a tots els habitatges. En la segona fase s'executarà la vorera muntanya i l'àmbit restant de la vorera riu. Els contenidors d'aquest carrer es traslladaran al passeig de Comte de Vilardaga, en la cruïlla amb Agustí Domingo.

Durant les obres la circulació de vehicles en aquest tram del carrer estarà tallada i restringida al gual del número 6. A conseqüència d'aquest tall de carrer, s'invertirà el sentit del carrer Francesc Sáez, de manera que el trànsit serà desviat a la rambla de Marquesa Castellbell.

A més, en tot moment s'habilitaran passos per accedir a tots els habitatges, i s'habilitarà el correu electrònic amolina@asfaltosbarcino.com perquè la ciutadania pugui enviar els comentaris o dubtes que sorgeixin durant les obres.

Es preveu que la remodelació del carrer d'Agustí Domingo finalitzi abans de l'inici de l'estiu. L'elaboració del projecte ha comptat amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i s'han finançat en un 90% amb la subvenció fons Next Generation de la Unió Europea per a la implementació de Zones de Baixes Emissions, i tenen un import d'adjudicació de 408.012 euros, IVA inclòs. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior