Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/06/2024 13:56:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Talls de trànsit puntuals a la Rambla Marquesa de Castellbell per les obres de l'itinerari pedalable

13/08/2023
Lectures: 2363
Talls de trànsit puntuals a la Rambla Marquesa de Castellbell per les obres de l'itinerari pedalable

El dimecres 16 i el dijous 17 d'agost, al tram de la Rambla de la Marquesa de Castellbell situat entre la pl. Pere Dot i el c/ Laureà Miró / Avinguda Montejurra, es faran talls de trànsit a partir de les 8 matí i fins a la finalització de les tasques. El motiu és la nova senyalització horitzontal a la calçada per a la implantació de l'itinerari pedalable. Els talls a trànsit s'aniran activant/desactivant en la mesura que es pinti i s'assequi la pintura.

Concretament, el dimecres 16 d'agost es faran talls de trànsit puntuals en el tram de la Rambla entre la pl. Pere Dot i el c/ Verge de Montserrat (en sentit c/Laureà Miró), i entre el c/ Girona i la pl. Pere Dot (en sentit pl. Pere Dot), mentre que el dijous 17 d'agost hi haurà només afectacions en el tram entre el c/ Verge de Montserrat i el c/ Santiago Rusiñol (en sentit c/Laureà Miró).

Pel que fa al transport públic, es desviarà el servei de la línia SF2 en el tram de la Rambla de la Marquesa de Castellbell que va des del passeig del Comte de Vilardaga fins al carrer de Laureà Miró. Aquesta afectació suposarà l'anul·lació provisional de dues parades. Com a itinerari alternatiu, el servei passarà per Comte Vilardaga, Carles Buïgas i General Manso.

Nou impuls a la mobilitat sostenible

Les obres d'implantació d'aquest nou itinerari pedalable, en coexistència amb la resta de la circulació, s'emmarquen en el conjunt d'accions subvencionades en el marc del fons europeu Next Generation, que tenen com a objectiu, entre d'altres, "fomentar un canvi modal en entorns urbans i metropolitans cap a un transport més sostenible, prioritzant el transport públic col·lectiu i la mobilitat activa". 
 
El nou itinerari permetrà donar continuïtat a altres actuacions urbanes ja executades anteriorment i/o previstes, que tenen com a objectiu completar la implantació d'una xarxa principal pedalable per a bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal, tant a nivell urbà com metropolità, segregada de la resta de modes i segura.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior