Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/06/2024 22:48:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Comencen les obres de millora a l'aparcament i a la pista de lleure de Can Calders

08/11/2023
Lectures: 2299
Comencen les obres de millora a l'aparcament i a la pista de lleure de Can Calders

La setmana del 6 de novembre s'han iniciat les obres de millora en l'àmbit de la pista de lleure, així com de l'espai annex destinat a l'aparcament de vehicles, del barri de Can Calders. La intervenció contempla la pavimentació d'aquest aparcament, així com la construcció d'un espai de corre-cans amb accés propi en la zona. També es milloraran tant l'ús i joc de la pista coberta esportiva, com la zona lúdica perimetral.

L'Ajuntament vol combatre així el soroll i els actes vandàlics a la pista, aconseguint que l'aparcament situat al costat quedi obert, i que es puguin veure els cotxes des de qualsevol punt d'aquest espai. D'altra banda, la construcció d'un nou corre-can que compleixi els actuals requisits i criteris comportarà l'eliminació de l'actual àrea de gossos, situada a la rotonda de la riera de la Salut amb la rambla de Marquesa de Castellbell.

Aquestes obres de millora duraran aproximadament uns quatre mesos, durant els quals no es podrà accedir a la pista de lleure. De la mateixa manera, tot l'aparcament quedarà afectat, i els vehicles actualment estacionats hauran d'abandonar la zona al llarg d'aquesta setmana. El pressupost d'adjudicació és de 318.199,99 euros, IVA inclòs.

Reformes puntuals a la Torre del Roser

També durant la setmana del 6 de novembre han començat les tasques de reforma puntual de l'edifici de la Torre del Roser (carrer de Sant Joan XXIII, 16), actual seu de Sant Feliu Innova. El projecte resoldrà diverses filtracions d'aigua a l'edifici, tant en la coberta com en la façana del mur cortina i de pedra penjada. A més, es repararà el balcó de la façana principal i se substituirà la porta d'accés de la façana principal, entre d'altres. No hi haurà afectacions a nivell de mobilitat o de funcionament d'equipaments com la pròpia Torre o la Biblioteca Montserrat Roig, més enllà de la retirada puntual del parterre situat a la façana del carrer de Joan XXIII.

Les obres de reforma puntual de la Torre del Roser duraran aproximadament 10 setmanes, i tenen un pressupost d'adjudicació de 89.077,44 euros, IVA inclòs.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior