Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

L'Ajuntament - Comunicació

Accedir al canal RSS de Notícies d'actualitat
28/11/2023 El Plenari de la Xarxa de prevenció, coordinació i atenció a les dones en situació de violències masclistes reivindica el valor de la xarxa comunitària

Se celebra el Plenari de la Xarxa de prevenció, coordinació i atenció a les dones en situació de violències masclistes dins el marc dels actes programats per reivindicar el 25N, Dia Internacional per l'eliminació de la violència vers les dones.

28/11/2023 La Junta de Portaveus presentarà una moció sobre el finançament dels Ens locals al ple de novembre

La sessió plenària tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el dijous 30, a les 18 h. L'ordre del dia inclou un total de 39 punts, amb 12 mocions.

28/11/2023 Sant Feliu celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb el joc ecològic 'Poblat de les Cabanes'

Dijous 30 de novembre Sant Feliu se sumarà a la celebració global de la vuitena edició del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, en un acte que tindrà lloc a la plaça de la Salut, de 16.45 h a 18.45 h.

27/11/2023 Sant Feliu s'adhereix a la campanya de PIMEC per reivindicar la importància del comerç i la restauració local

Un total de 40 establiments associats a la cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva s'han adherit a la campanya de PIMEC "Escolta el batec del teu comerç" amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu.

27/11/2023 Aquest Nadal, il·lumina Sant Feliu

Ajuntament, comerços i entitats es bolquen per fer realitat la màgia de les festes amb un programa d'activitats on hi tenen cabuda tant la tradició com noves iniciatives per a tota la família.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera