Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/03/2023 13:43:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Treballs nocturns del 3 al 6 de febrer a l'estació provisional i a Jacint Verdaguer

03/02/2023
Lectures: 572
Treballs nocturns del 3 al 6 de febrer a l'estació provisional i a Jacint Verdaguer

Segons informa ADIF, els treballs nocturns que estan realitzant en diferents trams de la via ferroviària de Sant Feliu aquest cap de setmana es concentraran en l'àmbit de l'estació provisional i del carrer de Jacint Verdaguer. En concret, els treballs començaran la nit de divendres 3 de febrer fins a les 4 de la matinada de dilluns 6 de febrer.

Aquests treballs permetran alliberar l'espai necessari per a la construcció del futur tram soterrat, així com la posada en servei de l'estació provisional.

L'actuació en l'àmbit de l'estació provisional consistirà en la col·locació d'elements corresponents a les instal·lacions elèctriques de la nova estació provisional i de la nova configuració de la via, així com en el condicionament dels elements de via prèviament col·locats. 

A més, ADIF té previst col·locar un desviament de via al terme municipal de Sant Joan Despí. No obstant, l'entrada de la maquinària, l'amuntegament dels elements i el transport dels mateixos es realitza des de la zona del carrer de Jacint Verdaguer i per aquest motiu es preveu afectació de soroll en aquesta zona.

Aquestes actuacions en horari nocturn responen a raons de seguretat pels treballs que s'han de realitzar en zones properes i dintre de l'àmbit ferroviari. Per aquest motiu, no es poden dur a terme amb el servei de Rodalies en funcionament.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior