Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 08:44:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'escola Miquel Martí i Pol, guanyadora de la quarta edició del Premi Hàbits Saludables

14/09/2023
Lectures: 1012
L'escola Miquel Martí i Pol, guanyadora de la quarta edició del Premi Hàbits Saludables

El dimecres 20 de setembre va tenir lloc l'acte de lliurament del Premi Hàbits Saludables, que en aquesta quarta edició ha guanyat l'escola santfeliuenca Miquel Martí i Pol. La cerimònia d'entrega, que es va celebbrar a la mateixa escola, va comptar amb la presència de l'alcaldessa Lourdes Borrell, el regidor d'esports Iván Martín, i el president del Consell Esportiu del Baix Llobregat Salvador Valls, així com de l'equip docent i directiu del centre.

El premi, impulsat pel propi Consell Esportiu del Baix Llobregat, està dotat amb una aportació econòmica de 3.000 euros que lliurarà a l'escola, tal com es va comunicar al Fòrum del Professorat d'Educació Física celebrat al juny.

Tots els centres educatius de primària i secundària del Baix Llobregat han tingut l'oportunitat de participar-hi, presentant un projecte que permeti adoptar un estil de vida saludable, i potenciar l'entorn familiar i escolar per adquirir bons hàbits per a tota la vida. L'objectiu del Premi Hàbits Saludables és impulsar i donar suport a aquestes iniciatives, que contribueixin a la millora general de la salut, l'educació en valors, i el foment de la igualtat d'oportunitats.

El curs escolar 2023-2024 se celebrarà la cinquena edició.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior