Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 08:07:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu celebra el Dia de la Policia Local

21/09/2023
Lectures: 929
Sant Feliu celebra el Dia de la Policia Local

Un any més, amb motiu de la festivitat de Sant Rafael, patró de la Policia Local, els i les agents d'aquest cos de seguretat de la ciutat han organitzat diferents activitats commemoratives adreçades a la ciutadania i, especialment, als infants. 

El primer acte tindrà lloc el diumenge 24 de setembre, a partir de les 11 h, a l'antic camp de futbol de la Rambla. Els i les agents de la Policia Local faran una exhibició de les diferents unitats i gossos policials, amb exercicis de demostració d'atac, recerca i rescat en què hi participaran els assistents. A les 12 h tindrà lloc un simulacre de rescat d'una víctima atrapada en un vehicle i, a partir de les 12.45 h, els nens i nenes podran viure l'experiència de passejar en un vehicle policial. Els efectius de la Policia faran un petit passeig per la zona en cotxe i moto amb els infants, que aniran protegits amb casc i cinturó de seguretat.

El públic assistent podrà seure a les cadires habilitades a l'explanada per gaudir de l'espectacle.

Acte institucional del Dia de la Policia el 29 de setembre

En el marc del Dia de la Policia, el divendres 29 de setembre l'auditori del Palau Falguera acollirà, a partir de les 11 h, el tradicional acte institucional on es reconeixerà la tasca de diversos agents del cos. Es tracta d'un homenatge als membres de la policia local pel seu servei i dedicació en mantenir la seguretat al municipi.

En el decurs de l'acte la Policia Local també expressarà el seu agraïment a d'altres entitats o institucions que col·laboren estretament amb el cos policial per al bon funcionament de la seguretat ciutadana.

Amb l'objectiu d'enfortir les relacions entre la policia local i d'altres entitats que contribueixen a la seguretat, durant la cerimònia es lliuraran diplomes de reconeixement a organitzacions o persones que han donat suport de manera significativa a la tasca policial per destacar la importància de la cooperació institucional.

A la trobada, a més d'efectius del cos també assistirà l'alcaldessa de Sant Feliu, Lourdes Borrell, regidors i regidores del consistori i la Síndica municipal, així com representants d'altres cossos i forces de seguretat com Mossos d'Esquadra, el Cos Nacional de Policia o la Guàrdia Civil, entre d'altres.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior