Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/06/2024 21:33:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El diumenge 1 d'octubre arriba una nova edició de la Baixcicletada

25/09/2023
Lectures: 1124
El diumenge 1 d'octubre arriba una nova edició de la Baixcicletada

Sant Feliu participa el diumenge 1 d'octubre en la Baixcicletada, una iniciativa que enguany compleix la seva 20a edició en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023. Aquest any la pedalada compta amb la participació de 12 municipis, amb la incorporació a la iniciativa de Castelldefels, Gavà i Viladecans. La sortida es farà des de cinc punts i horaris diferents: a Castelldefels (plaça de Colom, costat C-245, 9.15 h), L'Hospitalet (parc de la Marquesa, 10 h); Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila Vella, 10 h); Santa Coloma de Cervelló (pista del parc de Can Lluc, 10.10 h); i Sant Boi de Llobregat (plaça de Catalunya, 10.30 h).

Per participar a la Baixcicletada, cal omplir el formulari en línia al qual es pot accedir a través d'aquest enllaç, fins al 30 de setembre. El mateix dia de l'activitat caldrà confirmar la inscripció en algun dels cinc punts de sortida, o també en els punts de trobada dels municipis participants indicats en aquest plànol

A Sant Feliu hi haurà un punt de trobada, a partir de les 11.45 h, a l'encreuament entre l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de Joana Raspall. El recorregut passarà pels carrers Joana Raspall, Anselm Clavé, Sant Joan, Ramon i Cajal, Sant Josep, Reverend Martí Duran i finalitzarà, cap a les 12.15 h, al carrer de Laureà Miró amb l'avinguda Montejurra.

A la meta, situada al parc de Torreblanca de Sant Feliu, els i les participants coincidiran amb una festa en què hi haurà animació, avituallament i sorteig de bicicletes entre tots els participants.

Les persones participants hauran de portar casc i es recomana també cantimplora per a l'aigua. Tot i ser una activitat gratuïta i oberta a tothom, per qüestions de seguretat no és permès que hi participin infants menors de 8 anys.

Sant Feliu celebra la Setmana de la Mobilitat

La Baixcicletada forma part de les activitats programades per a la Setmana Europea de la Mobilitat, a la qual Sant Feliu s'hi suma un any més, i que se celebra cada any del 16 al 22 de setembre. El tema escollit per la Comissió Europea el 2023 és 'Eficiència energètica' i el lema, 'Combina i mou-te!'. La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya per sensibilitzar els responsables polítics i també la ciutadania de les conseqüències negatives que té l'ús irracional del cotxe a la ciutat i per impulsar l'ús dels mitjans de transport sostenibles. En aquest marc, el 22 de setembre se celebra el Dia sense Cotxes, per trobar solucions als problemes derivats de l'augment del trànsit a les ciutats.

Més informació aquí.
 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior