Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 13:03:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Aquest Nadal, il·lumina Sant Feliu

30/11/2023
Lectures: 2107
Aquest Nadal, il·lumina Sant Feliu

Divendres 1 de desembre a les 17.30 h la plaça del 8 de març acollirà la tradicional encesa de l'enllumenat dels carrers de Sant Feliu, amb un acte que aplegarà representants de l'equip de govern i de la resta del consistori. Els i les assistents podran gaudir amb espectacles de música i ball, i descobriran en primícia les sorpreses que portarà el Nadal als carrers de Sant Feliu, començant pel que serà "el primer regal de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat". Una vegada es doni per iniciada la campanya de Nadal, la ciutadania està convidada a gaudir amb la tradicional xocolatada.

Pista de gel

Tan bon punt s'il·luminin els carrers de Sant Feliu amb les llums de Nadal, la ciutadania podrà gaudir d'una de les activitats destacades per aquestes dates: la pista de gel, ubicada a la plaça del 8 de març. Fins al 7 de gener infants i famílies podran accedir a aquesta atracció amb els següents horaris:

De l'1 al 20 de desembre

  • Laborables: de 17 a 21 h.
  • Els caps de setmana , festius i el 7 de desembre: d'11 a 14.30 h i de 17 a 21 h.

Del 21 de desembre al 7 de gener

  • Tots els dies: d'11 a 14.30 h i de 17 a 21 h.
  • Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener: l'horari de tancament serà a les 19 h.

El preu de l'entrada per patinar serà de 6 euros per 30 minuts amb el lloguer dels patins inclòs, una quantitat que també es podrà abonar amb roses, la moneda local. Els més petits disposaran a més de figures on recolzar-se per practicar de manera segura i sense ensurts les seves piruetes damunt del gel. Aquells i aquelles que no vulguin arriscar, també podran accedir a l'espai calçant-se uns grampons per evitar relliscades i divertir-se igualment amb l'experiència.

La Rosa torna a casa per Nadal

A partir de l'1 de desembre i fins al 29 de febrer es reactiva la campanya de Nadal de bonificacions al consum de la moneda local La Rosa. Així, les persones usuàries que canviïn euros per roses, mantenint la paritat 1 euro=1 Rosa, en rebran un 30% més per adquirir serveis, activitats i béns comercials en establiments de la ciutat de Sant Feliu. Amb aquesta promoció, cada persona particular podrà rebre un màxim de 30 roses. Per participar-hi, només s'ha de descarregar l'aplicació de La Rosa a www.santfeliu.cat/larosa, donar-se d'alta, buscar al mapa els establiments que accepten la moneda local i gaudir del Nadal tot dinamitzant el comerç local!

Arriba la 'Caganer experience'

L'Ajuntament amb la col·laboració de les associacions de comercials Els Amics del Carrer Santa Creu i l'associació La Salut Comerç organitzen la primera edició de la 'Caganer experience', una activitat familiar que convida els i les participants a pintar els tradicionals caganers, i donar un toc personalitzat a les figures de fang que es podran adquirir el mateix dia. L'activitat es podrà realitzar el dissabte 23 de desembre d'11 a 13 h, i de 17 a 19 h a la plaça de la Salut, i el divendres 29 de desembre d'11 a 13 i de 17 a 19 h a la plaça de les Roses. Les entrades es podran adquirir a través de www.caganer.com, o presencialment a l'espai de la mateixa activitat.

La casa per la finestra

L'entitat Sant Feliu Ciutat Viva tampoc vol perdre l'oportunitat de fer més lluminós el Nadal a la nostra ciutat i organitza de l'1 al 23 de desembre el I Concurs de balcons i finestres il·luminades, un certamen que convida tothom a guarnir els espais exteriors de les seves llars. Participar és molt fàcil: s'han de decorar els balcons amb llums i elements nadalencs, fer una foto i penjar-la a Instagram etiquetant @santfeliuciutatviva i @ajsantfeliu, amb les etiquetes #nadal23santfeliu i #balconsilluminats23. Hi ha en joc tres premis de 300, 200 i 100 euros per als exteriors millor decorats!

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior