Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 11:27:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu s'adhereix a la campanya de PIMEC per reivindicar la importància del comerç i la restauració local

27/11/2023
Lectures: 1069
Sant Feliu s'adhereix a la campanya de PIMEC per reivindicar la importància del comerç i la restauració local

PIMEC Comerç ha presentat aquest dilluns, 27 de novembre, la campanya "Escolta el batec del teu comerç", amb l'objectiu de posar en valor el comerç i la restauració local i visualitzar les seves fortaleses i el valor afegit que aporten, desvinculant-se del Black Friday.

La iniciativa, que compta amb més de 19.000 establiments adherits d'arreu de Catalunya, vol impulsar la consciència col·lectiva sobre els avantatges de la compra i el consum al territori i deslligar-se de les campanyes massives de grans descomptes que tenen lloc abans de Nadal i de les rebaixes d'hivern.

Enguany la campanya de PIMEC Comerç es farà de manera global amb associacions i gremis del sector adherits de tot Catalunya. A Sant Feliu de Llobregat s'hi ha adherit la cooperativa Sant Feliu Ciutat Viva, amb 40 establiments associats i oberta a la col·laboració d'altres comerços que no hi estan integrats. El gerent de la cooperativa, Tato Fuentes, ha destacat que "ens va agradar el concepte de la campanya i la posarem en marxa durant tot el mes de desembre amb missatges i càpsules que publicarem a Internet i a les nostres xarxes socials amb l'objectiu de potenciar el comerç local amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu". Fuentes ha assegurat que la campanya és "oportuna i necessària".

Per la seva banda, el president de PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet, Joaquim Ponce, ha assegurat que "el petit i mitjà comerç s'ha d'unir per buscar fórmules per fer front a les amenaces de les grans superfícies i comerços de venda per Internet".

En aquest sentit, el president de PIMEC Comerç, Antoni Torres, ha explicat que el petit comerç es desvincula del Black Friday, nascut als Estats Units, "perquè és una jornada promoguda per plataformes online i grans establiments comercials que se'n beneficien però que no contribueixen a l'economia dels nostres municipis com sí ho fan el comerç i la restauració local".

Les associacions adherides participaran en la campanya decorant els establiments amb la imatge gràfica de la iniciativa i fent difusió dels valors de la proximitat a través de les xarxes socials. Aquestes accions estan previstes per als dies 1, 2 i 3 de desembre, tot i que a nivell comunicatiu la campanya s'allargarà durant tot el mes per aprofitar l'època de les compres nadalenques.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior