Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 11:57:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Junta de Portaveus presentarà una moció sobre el finançament dels Ens locals al ple de novembre

28/11/2023
Lectures: 1030
La Junta de Portaveus presentarà una moció sobre el finançament dels Ens locals al ple de novembre

La sessió plenària de novembre tindrà lloc el dijous 30, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. L'ordre del dia inclou un total de 39 punts, amb 12 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, la Junta de Portaveus presentarà cinc propostes per adherir-se als manifestos del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya, del 25N, del Dia Mundial de la SIDA 2023, de la Xarxa de Comunitats Cuidadores "Pobles que cuiden" i en defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat. També es presentarà una moció de la ciutadania per demanar la neteja dels contenidors de residus i dues mocions del grup municipal de Sant Feliu En Comú Podem (SFECP), de rebuig de la instal·lació d'una pista de gel i sobre la regulació de l'ús dels dispositius mòbils per part del departament d'Educació. Per la seva banda, el grup municipal del Partit Popular presentarà una moció instant l'Ajuntament de Sant Feliu a elaborar un pla de neteja dels grafittis. Entre les mocions d'àmbit general, la Junta de Portaveus presentarà una proposta sobre el finançament dels Ens locals i el grup municipal de VOX una moció de rebuig a l'amnistia.

En l'àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portarà a aprovació la sisena modificació de crèdit de l'any i una segona ampliació del termini del període transitori del Complex Municipal Piscines, així com la pròrroga dels acords presos al Ple de 25 de març de 2021. També es proposarà adjudicar el contracte dels serveis de desenvolupament i desplegament de solucions per a la captura, el tractament i l'analítica de dades sobre la plataforma de ciutat intel·ligent de l'Ajuntament. En relació a les activitats de Nadal, es portarà al ple l'aprovació de la tarifa que haurà aplicar l'adjudicatari del contracte de gestió de la instal·lació per l'entrada a la pista de patinatge sobre gel, així com la tarifa del contracte de gestió de l'activitat "Caganer Experience". 

En la mateixa àrea es proposarà autoritzar un treballador municipal la compatibilitat per a l'exercici d'una segona activitat, així com declarar d'especial interès o utilitat municipal diverses obres.

En l'àrea de Serveis a les Persones es proposarà acceptar les al·legacions presentades i aprovar definitivament la modificació del Reglament General de Concessió de Subvencions de l'Ajuntament. Es portaran a aprovació subvencions a La Unió Coral i l'Ateneu Santfeliuenc, i a l'entitat Amical Mauthausen per al projecte de la Memòria de la Deportació. També es proposarà concedir una subvenció nominativa a l'entitat ASPRODIS per a la integració social en activitats de lleure i promoció per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Es presentaran subvencions extraordinàries per a la reforma i millora del Complex Municipal de Piscines, així com per a les associacions Apoyodravet, per al projecte Travesia solidària Dravet 2023, i Trans BaixPower & Roses de Sant Feliu per a la revista, formació i activitats dirigides al col·lectiu lGTBIQ+.

Finalment, en aquesta àrea es portarà a aprovació la modificació de les Bases del Concurs de comparses de carnestoltes, així com les Bases reguladores específiques i annexos per a la concessió de subvencions, de concurrència competitiva, de l'Ajuntament de Sant Feliu per a l'any 2024.

En l'àrea de Territori, Transició Ecològica i Planejament, es proposarà al ple la revisió de preus del contracte de la gestió del servei públic de neteja viària i recollida i trasllat dels residus sòlids urbans d'aquesta ciutat.

Al ple de novembre es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior