Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/06/2024 21:58:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nova àrea d'esbarjo per a gossos al carrer del Sol

01/12/2023
Lectures: 1269
Nova àrea d'esbarjo per a gossos al carrer del Sol

Dimarts 5 de desembre s'obrirà una nova àrea d'esbarjo per a gossos al carrer del Sol. Des de la regidoria de benestar animal, s'impulsa un nou espai més idoni per al gaudi de les mascotes que el pipican de la plaça del 8 de març, que amb les obres de remodelació de la plaça passa a tenir una funcionalitat de pipican enlloc de correcan o de zona d'esbarjo per a mascotes. La intervenció ha inclòs la creació d'un talús prop del carrer del Pla, així com la instal·lació d'una tanca de fusta i malla de simple torsió al perímetre de l'àrea.

Per garantir la seguretat i el confort dels animals, s'han afegit jocs específics per a gossos, bancs, seients i una font per mantenir-los hidratats durant les seves estades. A més, s'ha pavimentat l'accés pel carrer del Sol amb una llamborda de formigó, facilitant així l'entrada i sortida dels amics peluts i dels seus propietaris. El nou equipament compta amb una superfície de 953 m2, i en total s'ha actuat sobre un total de 1.657,80 m, incloent la pròpia àrea de gossos, el talús, el creuament i els diversos accessos.

L'obra, amb un pressupost de 86.750,74 euros IVA inclòs, no només millora l'espai per als gossos sinó que també contribueix a la millora general del paisatge urbà. La zona mantindrà la vegetació existent, creant un entorn natural i agradable. La nova àrea d'esbarjo per a gossos al carrer del Sol és una de les cinc actuacions previstes en el segon lot del Pla de millora de l'espai urbà, construït amb la participació activa dels ciutadans a través del procés Construïm.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior