Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2024 00:57:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Biblioteca Montserrat Roig frega les 200 mil visites durant el 2023

15/02/2024
Lectures: 710
La Biblioteca Montserrat Roig frega les 200 mil visites durant el 2023

La Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu continua consolidant-se com un punt de referència cultural i de servei a la comunitat, tal com indiquen els indicadors recollits en el balanç de l'any 2023. Una de les xifres més destacades és el nombre de visites presencials, que ha registrat un increment del 30% en comparació amb el 2022, i gairebé arriba als 200 mil visitants. Un total de 191.629 persones van passar per la biblioteca durant el passat exercici, nombre que reflecteix la confiança i interès que la comunitat té en els serveis i recursos que ofereix.

Pel que fa als préstecs de documents, s'observa un augment interanual del 12% arribant als 77.990. Aquesta tendència positiva també es reflecteix en l'ús d'internet i del servei Wi-fi, amb increments del 122% i del 86% respectivament, demostrant l'adaptació i modernització dels serveis d'aquest equipament per satisfer les necessitats dels i les usuàries actuals.

Un altre punt destacat és l'increment del 29% en les activitats organitzades per la biblioteca, amb un total de 4.280 assistents a iniciatives que van des dels clubs de lectura fins a cicles temàtics, passant per exposicions i mostres. Cal destacar també l'enorme augment de visites escolars: aquestes han experimentat un increment del 186% amb un total de 63 visites i 1.568 alumnes participants, indicadors que consoliden la confiança dels centres educatius en la biblioteca com a recurs pedagògic i cultural per a l'alumnat.

La resta d'indicadors de la Biblioteca Montserrat Roig durant l'any 2023, que també es poden consultar en aquest document, mostren una tendència positiva i un creixement sostingut en diversos àmbits, mantenint-la com un punt de referència essencial per al desenvolupament cultural i social de Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior