Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/04/2024 21:55:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple de febrer portarà a aprovació la cessió gratuïta d'un solar municipal per a la construcció del nou CAP Rambla

26/02/2024
Lectures: 820
El ple de febrer portarà a aprovació la cessió gratuïta d'un solar municipal per a la construcció del nou CAP Rambla

La sessió plenària de febrer tindrà lloc el dijous 29, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i a Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 25 punts, amb 5 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, el grup polític Viva! Sant Feliu presentarà una proposta per a l'aplicació de la llei de protecció dels drets i benestar animal a Sant Feliu. També es presentarà una moció de la ciutadania referent als plataners d'ombra. Per la seva banda, el grup municipal Sant Feliu En Comú Podem portarà al ple una moció per mitigar els efectes de l'actual episodi de sequera i per a la implantació del cicle integral de l'aigua.  

Entre les mocions d'àmbit general, el grup municipal VOX proposarà una Declaració institucional amb motiu de l'assassinat de dos Guàrdies Civils en acte de servei contra el narcotràfic. Per la seva banda, els grups Sant Feliu En Comú Podem i PSC portaran al ple una moció de suport a la pagesia.

En l'àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portarà a aprovació la primera modificació de crèdit de l'any 2024 i les declaracions d'especial interès o utilitat municipal de diverses obres al municipi. A més, es proposarà al ple la cessió gratuïta d'un solar municipal per a la construcció del nou CAP Rambla a Sant Feliu, així com el conveni entre ADIF i l'Ajuntament relatiu als terrenys municipals i ferroviaris afectats pel projecte constructiu d'integració del ferrocarril. En la mateixa àrea es portarà a aprovació estimar les al·legacions i aprovar definitivament el catàleg de llocs de treball i l'organigrama municipal.

En l'àrea de Territori, Transició Ecològica i Planejament es proposarà la concessió de la subvenció a l'entitat Cooperativa de treballadores La Rural-Can Ferriol per impulsar l'activació de Can Ferriol, finca agroecològica referent al municipi.

Al ple de febrer es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior