Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 21:40:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'escola Arquitecte Gaudí, seleccionada al programa Magnet per a l'èxit educatiu

04/03/2024
Lectures: 757
L'escola Arquitecte Gaudí, seleccionada al programa Magnet per a l'èxit educatiu

El Departament d'Educació de la Generalitat ha resolt atorgar a l'escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu la incorporació al programa d'innovació Magnet: Aliances per a l'èxit educatiu. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar aliances entre els centres educatius i institucions de referència i excel·lència en un camp de coneixement específic, que tenen un compromís educatiu amb la societat, i una gran capacitat de transferir innovació i coneixement.

L'escola Arquitecte Gaudí s'ha destacat entre els deu centres que han presentat candidatura per la seva situació geogràfica, l'existència de famílies susceptibles de ser atretes pel centre però que opten per d'altres, i pel compromís explícit del seu equip directiu i del claustre docent amb els objectius del programa.

Tot i que el tret de sortida del projecte és al setembre, amb aquest reconeixement l'escola inicia una aproximació al seu partner, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, per començar a construir la visió de centre i el full de ruta durant els pròxims quatre anys. Comença així un treball en col·laboració entre l'equip docent i els i les professionals de la institució per generar accions i propostes que enriqueixin el projecte educatiu.  L'acompanyament d'una referent Magnet mentre duri el programa, així com la formació, ajudaran a definir els compromisos i les estratègies per assolir una escolarització equilibrada. 

Magnet és un programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament. Des del punt de vista pressupostari, es destinaran 1.500 euros durant l'any zero per a les sessions de formació inicials, i s'han previst despeses per als propers anys que arriben als 6.500 euros anuals, fins al 2027. L'entrada de l'escola Arquitecte Gaudí en el Programa Magnet no només reforça el seu compromís amb l'excel·lència educativa, sinó que també posa de manifest l'esforç col·lectiu per promoure una educació inclusiva i equitativa a Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior