Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/05/2024 15:01:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Els indicadors de la Junta Local de Seguretat situen la seguretat de Sant Feliu per sobre de la mitjana de la comarca

19/04/2024
Lectures: 652
Els indicadors de la Junta Local de Seguretat situen la seguretat de Sant Feliu per sobre de la mitjana de la comarca

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir el dimecres 17 d'abril la reunió de la Junta Local de Seguretat per analitzar l'informe d'indicadors corresponents a l'any 2023. La sessió, presidida per l'alcaldessa Lourdes Borrell, va comptar amb la participació del primer tinent d'alcaldia, Javier Molina; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mari Luz Moral; i la tècnica d'emergències de l'Ajuntament, Montse Diaz. Per part dels cossos de seguretat van assistir els comandaments responsables de Policia Local, Mossos d'Esquadra, Cos Nacional de Policia, Guardia Civil i Bombers de la Generalitat.

En la trobada es va revisar el total de fets delictius que s'han produït en el darrer període, així com les diferents actuacions policials que s'han portat a terme i els corresponents resultats.

Les dades aportades pels diferents cossos de seguretat ratifiquen que la ciutat de Sant Feliu de Llobregat té uns paràmetres de seguretat molt alts respecte d'altres municipis de la comarca del Baix Llobregat, i així ho ratifica també l'estudi presentat per la Diputació de Barcelona.

En l'àmbit del trànsit els accidents han baixat, hi ha menys ferits que en l'exercici de 2022 i s'han eliminat punts negres del mapa de la ciutat gràcies als controls estàtics i dinàmics dels cossos de seguretat corresponents.

A la mateixa sessió es va aprovar el Pla Local de Seguretat 2024-2027, que marca els objectius a assolir en matèria de seguretat per a la ciutadania de Sant Feliu.  

Tota la documentació serà publica properament al web municipal.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior