Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/05/2024 15:23:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple d'abril porta a aprovació l'ampliació del termini del Període Transitori i la pròrroga dels acords de ple en relació a la gestió i explotació del Complex de Piscines

24/04/2024
Lectures: 820
El ple d'abril porta a aprovació l'ampliació del termini del Període Transitori i la pròrroga dels acords de ple en relació a la gestió i explotació del Complex de Piscines

La sessió plenària d'abril tindrà lloc el dijous 25, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i a Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 22 punts, amb 3 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, el grup municipal Sant Feliu En Comú Podem presentarà dues propostes. Una moció per a la celebració del 50è Premi de Poesia Martí Dot, i una altra per a l'adhesió i suport a la xarxa de refugis climàtics de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Per la seva banda, el Partit Popular presentarà una moció per a la promoció de l'atenció a les persones celíaques a Sant Feliu de Llobregat.

En l'àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portarà a aprovació l'ampliació del termini del Període Transitori, així com la pròrroga dels acords presos al ple de novembre de 2023 referents al servei públic de gestió i explotació del Complex Municipal de Piscines. També es portarà a aprovació la tercera modificació de crèdit de l'any 2024 i la modificació de determinats articles del conveni de condicions de treball.

En l'àrea de Serveis a les Persones es proposarà al ple concedir subvenció nominativa, per a l'any 2024, a l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu; i concedir subvencions de concursa diverses entitats de l'àmbit d'esports, per als projectes de la temporada 2023-2024. També es portarà a aprovació l'esmena d'un error material en l'acord de concessió de subvenció de l'any 2023 per a l'entitat Fundació Laurentius.

Al ple d'abril es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior