Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/06/2024 12:09:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Sala Ibèria acollirà la gala final de la II Edició de Sant Feliu Talent

21/05/2024
Lectures: 455
La Sala Ibèria acollirà la gala final de la II Edició de Sant Feliu Talent

Dimecres 22 de maig a les 17.30 h se celebrarà la gala final de la II edició del programa Sant Feliu Talent a la Sala Ibèria, amb l'entrega de premis als projectes guanyadors. L'esdeveniment comptarà amb la presència de Joana Barbany, presidenta del Clúster Digital de Catalunya i Directora de Desenvolupament de Negoci Tècnic a Michael Page, qui exercirà com a madrina de la gala. El jurat de Talent Sant Feliu anunciarà durant l'acte els projectes més destacats, determinant els guanyadors del tercer, segon i primer premi. Aquests inclouen diferents experiències empresarials com les següents:

  • 3r premi: Entrepreneur Experience Day, amb un programa de visites als principals llocs de l'ecosistema empresarial i emprenedor a Barcelona.
  • 2n premi: Viatge de 3 dies a una capital europea, amb un programa de visites a les principals institucions i organismes relacionats amb l'emprenedoria i la innovació a nivell europeu.
  • 1r premi: Viatge de 5 dies a Silicon Valley (San Francisco - EEUU), amb un programa exclusiu de visites a les empreses més representatives dels sectors innovadors. El viatge inclou la participació dels integrants de l'equip guanyador i el professor del centre educatiu.

Les persones assistents podran conèixer de primera mà els projectes que ha desenvolupat l'alumnat de les escoles Verge de la Salut i Bon Salvador, així com l'institut Martí Dot i el col·legi Mare de Déu de la Mercè. Els i les estudiants han treballat de manera estreta amb empreses i mentors compromesos, creant equips que han mostrat un alt nivell creativitat i innovació.

Emprendre com a pràctica, la clau de l'èxit

La segon edició del programa Talent Sant Feliu ha esdevingut una oportunitat per potenciar el talent dels nois i noies del municipi, ajudant-los a treballar les seves idees, inculcant-los conceptes empresarials, i orientant-los cap a la creació del seu propi projecte empresarial. Tot i que el programa està concebut com un concurs, el seu objectiu principal no és la competició sinó la sensibilització del joventut sobre les seves capacitats, i la importància de posar en valor la seva iniciativa. Durant els aproximadament 4 mesos de durada del programa, els i les participants han treballat no només en la seva idea empresarial, sinó també en el desenvolupament d'habilitats toves' com el treball en equip, la comunicació, l'empatia i el reconeixement dels seus propis talents i els dels altres.

Talent Sant Feliu compta amb la col·laboració d'empreses mentores com Thermo King, Audifilm, Dallant, Fundació Portolà, Next Us, MTK Space, Heron, Coinnova Talent o Anna Bausells Corporate & Life coaching, que han aportat  els seus coneixements i experiència perquè els i les participants poguessin desenvolupar la seva idea i fer el pla d'empresa. L'Ajuntament també ha brindat tot el suport per fer d'aquesta una experiència enriquidora per a tothom qui participi, materialitzar el compromís de la ciutat amb la formació del jovent, i impulsar el futur empresarial del municipi.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior