Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 22:42:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Els campus i casals d'estiu ofereixen tota mena d'activitats per a infants i joves

11/06/2024
Lectures: 655
Els campus i casals d'estiu ofereixen tota mena d'activitats per a infants i joves

Les inscripcions de gran part dels casals d'estiu i campus esportius ja estan obertes. Com cada any, l'oferta és àmplia i variada i inclou també tallers i activitats d'oci en dies puntuals, que es poden consultar en el llibret que l'Ajuntament ha publicat en aquest enllaç.

Pel que fa als casals d'estiu en centres escolars, aquests estaran oberts a partir del 25 de juny. A les escoles Miquel Martí i Pol, Monmany i Salvador Espriu s'oferiran diverses modalitats de casal en els respectius centres, així com el Club d'Esplai Sant Feliu i el Club d'Esplai Diversitat Lúdica.

Quant als campus esportius, en l'àmbit futbolístic l'oferta inclou el campus del Santfeliuenc FC, el campus de la Peña Recreativa SF. El Complex municipal de piscines també organitza el tradicional campus d'estiu, que començarà el 25 de juny. El CH Sant Llorenç també ofereix dues possibilitats de participar en les seves activitats, amb el campus esportiu i la Tecnificació d'handbol.

Per als aficionats i aficionades al bàsquet, el Club de bàsquet Santfeliuenc posa a la seva disposició la possibilitat de participar en el Summer Basketball Pro Camp 2024. Completa l'oferta esportiva el campus d'estiu que organitza el Club Rítmica Sant Feliu, juntament amb un altre de tecnificació.

El llibret també ofereix informació sobre la nova temporada de la piscina de l'Escorxador, que enguany obre les seves portes el 14 de juny. L'horari de l'equipament fins al 8 de setembre, dia en que finalitzarà la temporada, serà d'11 a 20 h. Per últim el Casal de Joves desenvoluparà un calendari d'activitats durant tot el mes de juliol adreçat al jovent de Sant Feliu, amb propostes que van des de tallers de rap fins a activitats amb graffitis, passant per expressió artística amb realitat virtual o una visita guiada a les mines d'aigua de Sant Feliu, que es poden consultar als seus espais digitals i a la JovApp.

Documents relacionats:
Comparteix
Salta a la part superior