Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/03/2024 09:22:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

Accedir al canal RSS de Notícies d'actualitat
05/03/2024 ATENEA, el projecte d'intel·ligència artificial al servei de les persones grans, es presenta al Mobile World Congress

El passat 29 de febrer es va presentar al Mobile World Congress el projecte Atenea, un software que funciona amb intel·ligència artificial i que s'utilitza a través d'una tauleta sense botons i sense pantalles tàctil.

04/03/2024 Cicle de conferències amb motiu dels 500 anys de la Parròquia de Sant Llorenç

A través de quatre conferències sobre la Parròquia de Sant Llorenç, durant el mes de març l'Arxiu Comarcal farà un recorregut per la història de Sant Feliu de Llobregat des dels seus inicis fins a l'actualitat.

04/03/2024 L'escola Arquitecte Gaudí, seleccionada al programa Magnet per a l'èxit educatiu

La iniciativa té com a objectiu principal fomentar aliances entre els centres educatius i institucions de referència i excel·lència en un camp de coneixement específic que tenen un compromís educatiu amb la societat, i una gran capacitat de transferir innovació i coneixement.

12/02/2024 Tall provisional d'accés de vianants entre el Complex i l'aparcament de la rambla Marquesa de Castellbell

Dimarts 5 de març es tallarà de manera provisional l'accés de vianants situat entre l'aparcament del camp de futbol de la rambla de Marquesa de Castellbell i el Complex municipal de piscines.

29/02/2024 El ple de febrer aprova per unanimitat la cessió gratuïta d'un solar municipal per a la construcció del nou CAP Rambla

En la sessió plenària, celebrada el dijous 29 de febrer, també es va aprovar el conveni amb ADIF sobre els terrenys municipals i ferroviaris afectats pel projecte constructiu d'integració del ferrocarril.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior