Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/04/2024 17:48:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu es mulla per l'esclerosi múltiple diumenge 9 de juliol

06/07/2023
Lectures: 2183
Sant Feliu es mulla per l'esclerosi múltiple diumenge 9 de juliol

El proper diumenge 9 de juliol tornen els actes solidaris del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany compleix 30 anys, al Complex Municipal de Piscines i a la Piscina de l'Escorxador. Durant la jornada, les persones que hi participen tenen diverses opcions de col·laboració: poden nedar en solidaritat amb les persones afectades per l'esclerosi múltiple, adquirir productes de marxandatge o fer aportacions voluntàries de diners.

A les 12 h es realitzarà la clàssica capbussada col·lectiva a la piscina de l'Escorxador, amb la presència d'autoritats municipals i representants del col·lectiu de persones afectades per l'esclerosi múltiple. Seguidament, es realitzaran breus parlaments per destacar la importància de la iniciativa.

Enguany la capbussada es repetirà a les 13 i a les 14 h, gràcies, entre d'altres, al recolzament del Voluntariat de Sant Feliu, que ha participat en l'organització des del principi i assumeix l'operatiu de l'activitat. A més, la piscina de l'Escorxador habilitarà uns carrils perquè les persones solidàries que volen nadar per l'esclerosi ho puguin fer sense interferir en l'activitat habitual de la piscina. Cadascuna d'aquestes persones participants rebrà un diploma acreditatiu.

Sant Feliu participa en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple des de l'any 1995. L'activitat està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. En l'última edició  prop de 400 persones es van banyar a la ciutat per l'esclerosi múltiple.

A Catalunya, aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines. A més, voluntaris del Mulla't col·laboren perquè al migdia tothom es llenci alhora a la piscina i durant tot el dia es vendrà marxandatge.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior