Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 17:19:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

A partir del 17 de maig es pot demanar cita prèvia per sol·licitar els abonaments de la piscina de l'Escorxador

14/05/2024
Lectures: 1122
A partir del 17 de maig es pot demanar cita prèvia per sol·licitar els abonaments de la piscina de l'Escorxador

La piscina municipal de l'Escorxador obrirà les seves portes el dia 14 de juny, en una nova temporada que s'allargarà fins al 8 de setembre. Com ve sent habitual, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades en accedir-hi diversos tipus d'entrada, des d'abonaments fins a entrades puntuals.

Per tramitar els abonaments cal demanar cita prèvia a partir del 17 de maig a través d'aquest formulari web: https://elcomplex.cat/piscina-municipal-escorxador/#citaprevia. Les persones empadronades a Sant Feliu podran adquirir els abonaments al Complex Municipal de Piscines, del 27 de maig i fins al 2 d'agost, de 10 a 14 i de 16 a 20 h, amb cita prèvia. Les persones no empadronades a Sant Feliu podran adquirir-los del 17 de juny al 2 d'agost, també al Complex, i en el mateix horari.

Aquest any es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Amb aquesta mesura, que ja s'aplica a d'altres serveis com les escoles bressol municipals o l'Escola Municipal de Música, es vol continuar garantint un accés més equitatiu i en igualtat d'oportunitats als serveis municipals, evitant que el preu sigui una barrera d'accés.

Hi haurà dos tipus d'abonaments: mensual i de temporada. Es podrà optar per acollir-se a la tarifació social en qualsevol dels dos tipus. En aquest cas els preus dels abonaments s'adapten a l'economia de cada família. Per aquelles persones que no es vulguin acollir a la tarifació social els preus dels abonaments són de 62,81 euros, el mensual, i de 149,34 euros, el de temporada

Pel que fa a les entrades puntuals, continuaran tenint preus únics en funció de l'edat, i es continuarà aplicant la segregació de preus per empadronament a la ciutat. D'altra banda, es continuarà oferint els pacs de 10 entrades pels dies laborables per a tots els col·lectius sempre i quan les mesures que vinguin donades pel PROCICAT i la situació sanitària ho permeti.

Documents relacionats:
Comparteix
Salta a la part superior