Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 21:49:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Catàleg de tràmits

Seu electrònica - Catàleg de tràmits

Dades informatives

Servei d'atenció domiciliària.

Aquest servei consisteix en un conjunt organitzat i coordinat d'accions que es realitzen bàsicament a la llar de la persona i/o família, dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d'integració social o manca d'autonomia personal. El servei d'ajuda a domicili podrà complementar-se amb altres modalitats d'atenció.

Inclou serveis:

  • Higiene i cura de les persones (bany, higiene corporal, canvi de roba, etc.)
  • Ajuda fisicomotriu (aixecar, enllitar, caminar)
  • Control de l'alimentació, control de la medicació i cura de la salut.
  • Neteja a domicili (manteniment, puntual i de xoc) , per casos de seguiment de Serveis Socials.
  • Orientació i suport a les persones cuidadores. 

Com es fa?

L'accés al servei es fa prèvia valoració dels professionals dels Equips Bàsics d'Atenció Social Bàsica de l’ajuntament, que en cada cas, tindran en compte el grau de dependència, la situació econòmica i el suport familiar de la persona sol·licitant.

Cal demanar cita prèvia amb els serveis socials de l’Ajuntament, facilitant el DNI de la persona que ha de rebre el servei.Es pot demanar cita prèvia:

  • A l’Oficina d’Atenció Ciutadana, presencialment o telefònicament trucant al 936858001 en l’horari habitual de l’oficina.
  • A la recepció de l’edifici de Can Ricart, presencialment o telefònicament trucant al 936858002 en l’horari habitual de l’oficina.

 

Qui ho pot demanar?

  • Persones amb manca d’autonomia per dependència o discapacitat, persones soles majors de 65 anys o matrimonis (ambdós de 65 anys) sense xarxa familiar, amb risc de salut i alta vulnerabilitat.
  • Persones i/o famílies en risc social

Preus

Copagament del servei segons ordenances de preus públics número 4. Preu públic per la prestació dels serveis d'atenció domiciliària

Salta a la part superior