Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Empreses creades

  • No es pot mostrar aquest document.
  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Empreses creades
Perrugueria Estil 080

ESTIL 080 és una perruqueria unisex situada al carrer Rupert Lladó, 39. Oberta al març del 2019 per una estilista amb més de 20 anys d' experiència, està especialitzada en el color i tot tipus de metxes. Es personalitza la imatge del cabell d'acord amb les noves tendències, aplicant tractaments capil·lars i productes naturals i de gamma alta.

Ubeda

UBEDA, botiga de roba i complements per home, dona i nen de totes les edats i roba de la llar. Montserrat Garcia, santfeliuenca de 32 anys amb amplia experiència com a dependenta, desprès de treballar durant 11 anys a la botiga, decideix emprendre una nova etapa amb UBEDA.

CATAVINS

CATAVINS, es un projecte nascut al 2014 de la mà de les germanes Ferrer amb el desig d'oferir la selecció dels millors olis, vins i caves de Catalunya. Treball, constància, coneixement i passió, són els principals trets que acompanyen a Catavins.

FlatBarcelona

FlatBarcelona és una nova empresa nascuda l'any 2014 amb l'objectiu de donar servei personalitzat i exclusiu a viatgers que temporalment s'instal·len a Barcelona, ja sigui per turisme, negocis o estudiants.

Insitwo

Insitwo és una nova empresa nascuda l'any 2014 i creada per dues santfeliuenques molt motivades, professionals i amb un clar esperit de servei al client. I així va néixer Insitwo, Consultroría d'Hosteleria amb el clar objectiu d'assistir a professionals i a negocis d'hostaleria a nivell operatiu analitzant, desenvolupant i canviant operatives.

Teresa Muntané "Cake Designer"

Teresa Muntané "Cake Designer", és el resultat d' il.lusió, creativitat, disseny, sentiment, passió i art d'una emprenedora de 27 anys. Teresa Muntané ha convertit el seu hobby en la seva professió, creant un somni en una "dolça" realitat.

Gaudim

Gaudim, Serveis Educatius, culturals i de lleure és una nova empresa nascuda l'any 2013 de la mà de dues emprenedores santfeliuenques. Desenvolupen una tasca complementària i necessària a l'ensenyament obligatori bàsic. El seu servei es dirigeix tant a escoles com a institucions culturals i cobreix aquelles franges horàries que l'escola reglada no pot atendre.