Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/06/2024 00:35:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ruta del modernisme
Notícies de la ruta

Coneixes el Modernisme de Sant Feliu?

27/07/2015
Lectures: 4214
Coneixes el Modernisme de Sant Feliu?

Finalitzada la col·locació de la major part dels panots QR als punts de la Ruta Modernista, ja és possible realitzar una ruta modernista per diferents punts de Sant Feliu de LlobregatLa ruta vol fer difusió de contingut cultural i d'interès local donant a conèixer el passat Modernista que hi trobem a la ciutat. El contingut ha estat realitzat per la Doctora Mercè Vidal i Jansà i, amb 27 punts senyalats amb uns panots QR i fixats al paviment, donen la informació històrica de cadascun d'ells.

Al web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat podreu consultar els punts i la corresponent informació així com tota la informació in situ que ens oferiran els panots amb la lectura de codi QR.

Per llegir un codi QR és necessari un dispositiu amb càmera de fotos i un lector compatible. Els trobareu disponibles amb la majoria de telèfons smartphones de manera gratuïta.

I pel que fa a la realitat augmentada, aquesta tecnologia mostra a la pantalla del nostre dispositiu una imatge real, acompanyada d'informació addicional (fotos, vídeo, accés a informació al Web, locucions,...). De nou, en aquest cas, cal disposar d'un dispositiu mòbil amb connexió GPS i càmera amb l'aplicació Layar instal·lada.

 Podeu trobar informació de la Ruta Modernista al mòbil amb els QR

Des de Sant Feliu Innova considerem que aquest projecte de ciutat fomenta la vinculació entre la cultura i l'ús de les noves tecnologies com a eina per al seu coneixement, per això us proposem descobrir aquests itineraris amb el recolzament tecnològic d'aquesta interactiva.

 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior