Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 22:22:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Serveis de medi ambient

Dades informatives

Oficina de Serveis Ambientals (OSA)

L'Oficina de Serveis Ambientals (OSA) dinamitza, coordina i fa el seguiment de les polítiques ambientals locals. És un espai obert a la ciutadania i a totes aquelles entitats, centres educatius, comerços i empreses de Sant Feliu que estiguin interessats en el medi ambient i la sostenibilitat. Ofereix serveis adreçats a la ciutadania, així com serveis per a les entitats.

Serveis a la ciutadania:

  • Punt d’informació i assessorament sobre qüestions mediambientals i de sostenibilitat quotidianes i sobre opcions per contribuir a la millora de l’entorn i a l’estalvi de recursos (aigua, energia, gestió de residus).
  • Programació d’activitats entorn les temàtiques ambientals (energia sostenible, entorn natural, mobilitat sostenible, reducció de residus, etc.).

Serveis a entitats i associacions:

  • Suport econòmic en projectes singulars i iniciatives a favor del medi ambient, a través d'una línia de subvencions a entitats.
  • Assessorament personalitzat per tal de fer que les entitats siguin més sostenibles.
  • Informació sobre ajudes existents per desenvolupar projectes de millora del medi ambient.
  • Recursos específics (pedagògics, materials, infraestructurals) destinats a fer més sostenibles les activitats de les entitats. 

Així mateix,

  • Els centres educatius poden participar del programa Escoles + sostenibles de Sant Feliu, que proposa un procés adaptat a les necessitats i ritmes de cada centre, per tal d'unir esforços i trobar estratègies comunes per avançar cap a la sostenibilitat a l’escola.
  • Oferim a les empreses i activitats comercials assessorament i informació pel que fa a normativa ambiental municipal, bones pràctiques i subvencions, per tal de potenciar una activitat econòmica més sostenible.

     

Horari

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Telèfon
936858020
Més informació:

Xarxes socials:

 Estem a Feacebook! Estem a Twitter!

Salta a la part superior