Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/03/2024 16:20:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

El 2016 l'espai de coworking es transforma en un espai d'innovació social

17/02/2016
Lectures: 3223
El 2016 l'espai de coworking es transforma en un espai d'innovació social

Des que el juliol de 2013 es va inaugurar l'espai de coworking, han passat prop de 200 emprenedors i pre-emprenedors pel seu espai, en les diferents activitats i serveis que ha posat a l'abast del teixit de la ciutat.

Durant aquest temps, i de mica en mica, l'espai amb dinàmiques de col·laboració s'ha anat obrint a la ciutat. Les seves sales de treball, obertes a ciutadania i entitats, han estat utilitzades en diverses i variades ocasions 

L'espai Co-Work-TIC ha estat un punt de trobada i de coneixement per a diferents professionals: La pildora, Abeceweb, Africa Moreno, MJOI, Indeed Consulting... Tots ells  hi han trobat un ambient de col·laboració que ha propiciat activitats conjuntes entre els nostres coworkers, com la participació al Congrés Digital de la Bea i Mireia, la col·laboració entre Ucitizens i Abeceweb, i altres projectes de ciutat fruit de la col·laboració públic-privada com JobLab .

També ha estat l'espai per a posar en prova diferents idees emprenedores dins els serveis de testeig de producte que s'hi ha realitzat. Compartia, Careonline, Populus, Electroplasmatic,... 

I com no parlar dels nostres yuzzers? Tots ells han pogut treballar-hi i desenvolupar els seus projectes. Des de la primera edició de yuzz, el 2012, que van ser oficialment els primers habitants de l'espai, fins l'edició que ha començat  al gener de 2016. Quatre generacions de yuzzers compartint idees i tirant endavant els seus projectes.  

L'any 2016 serà per l'espai de cotreball de la Torre del Roser un moment  per tornar a innovar en el servei que s'ofereix, orientant l'activitat als projectes de pre-emprenedoria i d'innovació social de base tecnològica que es desenvolupin a la ciutat, transformant-se en un espai aglutinador de talent digital. 

Sant Feliu aposta així el 2016 per la innovació i la intel·ligència ciutadana aplicades al desenvolupament urbà, fent que la ciutat esdevingui una veritables Social Smart City. 

 Si teniu idees i ganes de desenvolupar projectes socialment innovadors amb component tecnològic, veniu a veure'ns a la segona planta de la Torre del Roser, al c/Joan XIII, 14, tel 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat. Us hi esperem!

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior