Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 09:22:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Inauguració de CO-Innova Sant Feliu el 19 d'abril

22/03/2018
Lectures: 3588
Inauguració de CO-Innova Sant Feliu el 19 d'abril

La Torre del Roser es re inventa i fa un salt endavant: es converteix en centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica amb capacitat transformadora i de creació d'oportunitats amb compromís comunitari, social i ambiental. L'espai de la gent sense por i amb ganes.

Co-Innova Sant Feliu és el nom que adoptarà en aquesta nova etapa, que respon a un nou concepte de centre que integrarà formació, incubació de projectes, assessorament, espai per a la col·laboració i desenvolupament d'idees, empoderament ciutadà, ciutat intel·ligent... totes les activitats que es poden englobar dins del concepte Innovació Social i Digital. I el 19 d'abril és el dia triat per inaugurar-la.

Inauguració oficial del centre CO-Innova Sant Feliu

En aquest sentit, co-creació, col·laboració, tecnologia i impacte social es donaran la mà de moltes maneres diferents, sempre amb la participació activa de la ciutadania i CO-Innova Sant Feliu serà el lloc per donar-ho a conèixer. L'edifici, que consta de tres plantes, estarà organitzat temàticament.

La planta baixa serà la planta de projectes

Estarà dedicada a l'impacte social i els socis col·laboradors i partners de manera que aquí hi tindran cabuda el programa d'emprenedoria i talent jove Yuzz/Explorer Sant Feliu, tallers d'innovació social, projectes de Responsabilitat Social Corporativa o del quart sector, així com espai per programar esdeveniments diversos sobre divulgació tecnològica, transferència de coneixement o desenvolupament de les social smart cities. És l'espai de relació i intercanvi.

La primera planta serà l'espai formatiu tecnològic

Acollirà les activitats educatives STEAM ?que utilitzen la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art i les matemàtiques? per a infants i joves, de programació i apps, de clubs (media, code...) i projectes maker ?ideació i producció d'objectes i productes en col·laboració amb altres persones a través de mitjans tecnològics propis? amb una estructura oberta per acollir propostes en aquest camp. És l'espai d'exposició, testeig i validació de serveis.

La segona planta serà el lloc destinat a la gestió i l'assessorament

Per una banda acollirà a Sant Feliu Innova, l'oficina tècnica que gestiona el projecte, i d'altra serà un espai per a l'assessorament individualitzat a particulars o projectes d'innovació social o el mentoratge dels diferents programes d'emprenedoria en què col·labora l'ajuntament. És l'espai per posar a prova la capacitat i el talent del projectes innovadors.

Perspectiva disseny edifici CO-Innova Sant Feliu

Qui hi té cabuda?

Persones emprenedores, associacions, cooperatives, start-ups, makers, empreses d'inserció, col·lectius amb dificultats d'accés al mercat laboral, artistes... Totes i tots CO-treballaran junts.

Realitat virtual, realitat augmentada, aplicacions, videojocs, robòtica, scratch, drons, blockchain, seminaris, jornades, ideació, co-creació... Imaginar, crear, explorar, compartir i jugar... tot això serà una realitat a partir del 19 d'abril a la Torre del Roser, al carrer Joan XXIII, 14, davant de la Biblioteca Montserrat Roig.

En breu us informarem dels continguts de la jornada inaugural del dijous dia 19

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior