Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 21:19:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova trenca la bretxa digital de la intel·ligència artificial

13/12/2023
Lectures: 419
Sant Feliu Innova trenca la bretxa digital de la intel·ligència artificial

 

El programa Sant Feliu Innova, en col·laboració amb l'emprenedor Jose Luis Hernández i el seu projecte Rompiendolabrecha.org, organitza el taller 'Explorem l'art, la música i la cuina a través de la intel·ligència artificial', una oportunitat per descobrir les possibilitats d'aquesta tecnologia, i com pot transformar la manera de viure i créixer culturalment. L'esdeveniment tindrà lloc a la Torre del Roser (carrer de Joan XXIII, 14) dijous 14 de desembre a les 11 h, amb entrada lliure per a totes les persones interessades.

Aquest taller està dissenyat per apropar la ciutadania, amb especial atenció a la gent gran, a les múltiples aplicacions pràctiques de la intel·ligència artificial en la vida quotidiana i en l'àmbit cultural. A través de la pràctica es pretén desmitificar i trencar barreres sobre el seu ús, mostrant com pot millorar diverses facetes en el dia a dia de les persones. Així, els i les assistents tindran l'oportunitat de veure com la intel·ligència artificial pot ser una eina creativa en el món de l'art i la música, i també podran explorar  exemples pràctics en el món de la cuina, entre d'altres.

Alguns mitjans com ara la xarxa Punt Tic o els canals de comunicació del Departament de cultura de la Generalitat també han fet difusió de l'activitat. 

 


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Aquest projecte s'està portant a terme amb el suport de: 


Noticies relacionades: 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior