Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/06/2023 03:43:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Últimes notícies
08/06/2023 Quatre projectes de Sant Feliu reconeguts com a Bones Pràctiques 2022-2023 de la Fundació Pi i Sunyer

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals promou la millora i la innovació als ajuntaments, a través de la difusió d'experiències, la reflexió i l'intercanvi de coneixement sobre polítiques locals. Enguany han estat quatre els projectes sel.leccionats pel Banc per representar una aportació innovadora i de qualitat i servir de referència per a d'altres ajuntaments o entitats locals en l'àmbit de les Noves Tecnologies.

06/06/2023 Un projecte santfeliuenc es proclama vencedor de Technovation Girls Catalonia

El passat 20 de Maig es va celebrar la fase final de l'última edició del concurs internacional Technovation Girls Catalonia on un equip santfeliuenc va resultar guanyador en la categoria Junior. Amb aquest esdeveniment es va posar punt i final als aprop de 5 mesos de treball on nenes i adolescents d'entre 8 i 18 anys han desenvolupat les seves solucions tecnològiques que donen resposta a una problemàtica social que hagin detectat. 
 

01/06/2023 La primera edició del Sant Feliu Talent premia un projecte relacionat amb la salut mental en els centres educatius

La gala final del Sant Feliu Talent 2022-2023 a la Sala Ibèria va ser una nit plena d'emocions, d'alegries i de sorpreses. 

26/05/2023 La cooperativa WATTECO a punt de fer la seva primera instal·lació solar col·laborativa a la ciutat

Sota el lema "Energia neta, diners locals", el programa municipal Sant Feliu Innova i la cooperativa Watteco han impulsat un projecte d'innovació i sostenibilitat al municipi, mitjançant el finançament i la instal·lació de tres panells fotovoltaics a la teulada de l'edifici CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser), convertint-se així en un dels projectes d'energia renovable de Watteco i el primer a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Club de Makers
17/06/2021
L'escola d'adults Mestre Esteve visita el programa Sant Feliu Innova per traccionar projectes cultura maker

Aquesta setmana, la directora, la cap d'estudis i dos components de l'equip docent de l'Escola d'Adults CFA Mestre Esteve van visitar les instal·lacions de CO-Innova_LAB Sant Feliu per conèixer el seu catàleg de serveis i especialment tots els projectes i iniciatives relacionades amb el moviment maker i la impressió 3D i la innovació social digital.

Code Club
23/06/2020
Es busquen noies de Sant Feliu per anar a l'espai!

Com ja sabeu Sant Feliu continua sent una ciutat laboratori oferint els seus espais, edificis i comunitats com a camp de proves o laboratori d'idees que permeten, gràcies a la iniciativa Urban Social Lab, experimentar i provar nous serveis que ens proposen agents i actors d'emprenedoria social de la ciutat. CO-Innova_LAB Sant Feliu, com a laboratori d'innovació ciutadana i co-creació ja fa temps que s'ha incorporat a la xarxa catalana d'Urban Lab, una iniciativa que posa la ciutat com a territori d'experimentació i testeig de diferents iniciatives.

Club Media
03/06/2016
Ja ha arribat el Media Club!

El dimarts 31 de maig es va celebrar la primera sessió del Media Club, un espai per aquelles persones de ment inquieta i d'esperit emprenedor amb interès pel món audiovisual i transmèdia.

 

Salta a la part superior