Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 07:10:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Nova incorporació d'una administrativa especialitzada en Mediació comunitària i juvenil, diversitat i inclusió a Innova Sant Feliu

Nova incorporació dins del Programa de Treball als Barris, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb experiència i perfil administratiu, formada en Mediació Comunitària i juvenil, discapacitat (ACNEE) i bullying, aportarà la seva experiència i també amplis coneixements sobre les relacions intra i interpersonals basades en els conceptes reals aplicats, de la diversitat i la inclusió, aportant una visió clau en els nous projectes que es desenvoluparan a Sant Feliu Innova amb els joves.

Museu virtual Immersiu: Obres artístiques (físiques i digitals) a la Torre del Roser

Sant Feliu posa la primera pedra del que serà el seu primer museu virtual fruit del projecte "Sant Feliu Immersiu: Museu d'experiències de Cultura digital".

Recta final del programa PowerUP+ Sant Feliu

Arriba la recta final del programa PowerUP+ Sant Feliu, el qual el pròxim dia 11 de desembre serà on els equips participants podran exposar els seus projectes davant del jurat seleccionat per a aquest esdeveniment i qui una vegada analitzades les demos informaran de qui són els equips guanyadors i els premis a entregar a aquests.

Arrenca la segona edició del programa Xarxa d'Empreses Saludables de Sant Feliu

El passat 23 de novembre es va iniciar la segona edició del programa d'Empreses Saludables de Sant Feliu.

L'INDI+CLUB torna per quarta vegada a Sant Feliu de Llobregat, el proper 21 de novembre

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació. En aquesta ocasió es presentaran els llibres "El libro de la Inteligencia Colectiva", d'Amalio Rey i "Mamut o Sapiens" d'Albert Riba els quals es debaten amb el públic assistent.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior